Pevačica se porodila u 5. deceniji a posle 10 dana objavila neobično ime bebe!

Pevačica Maja Šuput porodila se 17. marta i na svet je donela sina. Tokom trudnoće ona je najavljivala da će ona i njen suptug Nenad Tatarinov dečaku dati neobično ime.

Zabava 27.03.2021 | 17:21
Pevačica se porodila u 5. deceniji a posle 10 dana objavila neobično ime bebe!

Maja je deset dana sve držala u neizvesnosti, a onda je rešila da otkrije ime sina. Naime ona je uz fotografiju bebe saopštila pratiocima ime koje je odabrala za njega. 

- Ćao ekipo, konačno da se i ja javim... Nakon što ste mesecima, hteli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Bloom Tatarinov i hteo bih da se zahvalim svima na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj energiji, prelepim rečima i dobrodošlici - napisala je ona i dadala:

- Mama i tata su mi presrećni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dečjim tonom i sa osmehom u glasu. Biće da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi biće puno veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom - završila je objavu pevačic koja je nedavno istakla da je ovo bila njena prva i poslednja trudnoća zbog njenih godina. 

(Kurir.rs Foto: printscreen)

 

 

 

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Majo

27.03.2021 17:14

Neka ti je sa srecom dobitak sina.Zivi i zdravi bili.

ODGOVORITE