Грађани из региона да се пријаве за вакцинацију у Србији

- Директор Канцеларије за е-управу у Србији Михаило Јовановић позвао је држављане сусједних земаља, који немају заказан термин за вакцинацију, да не долазе у Србију, јер без заказаног термина неће бити вакцинисани.

Србија 27.03.2021 | 13:50
Грађани из региона да се пријаве за вакцинацију у Србији

Јовановић је објаснио да на порталу е-управе интересовање за вакцинисање против ковида 19 могу да, осим држављана Србије, искажу и страни држављани и без боравка у Србији, након чега ће добити термин.

"Сви други треба да знају да, уколико немају заказан термин, неће бити у прилици да се вакцинишу", рекао је Јовановић за Тањуг.

Данас и сутра у Београду и Новом Саду могу да се вакцинишу страни држављани, који имају заказан термин.

У Србији је данас почела и вакцинација привредника из региона, која је обезбјеђена преко регионалног Коморског инвестиционог форума у сарадњи с Владом Србије, а за коју се пријавило око 7.500 привредника.

Страни држављани заинтересовани за вакцинацију могу да се пријаве на адреси "еуправа.гов.рс". 

(Срна) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Xxоо

27.03.2021 13:17

И опет ће се вакцинисати онај ко има паре. А сиротиња нема пара за карту ни до Бл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.03.2021 14:29

У центар! Било би рационалније да се вакцине, којима ускоро истице рок, пребаце у БиХ и друге земље. Зар насе медицинске сестре не умију да вакцинису???

Name

Реалиста

27.03.2021 15:36

90% те сиротиње има ауто а и сто да свако иде својим аутом, организује се више људи, изнајми комби и оде у Србију на вакцинацију за 10КМ. Још да не причам колико те сиротиње јуче да нема а купују цигаре. Реци ми само да ли би ти дао вакцине или било шта важно нашој власти?! Све живо упропастисе.

Name

Зага

27.03.2021 14:40

А, у које сврхе нама слузе представници власти и БиХ, у РС?! Народи БиХ нису просјаци као Додик, да просе по Србији. То би било идентицно ситуацији кад родитељи саљу дјецу у село да их други прехране. А, дјеца зарадила новац, висе него сто је потребно за исхрану, медјутим, родитељи их опљацкали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лицемјери

27.03.2021 14:45

Има се пара за прећи 500, 600 км и потрошити сила горива а кад треба овамо кукати онда су први а да непричамо о помоћи неком или недај боже дати паре за лијечење детета ,а поготово за те паре што ће се потрошити за гориво и некакав доручак и ручак могло се купити сила вакцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геча

27.03.2021 15:27

Не зна шта је чоколада. Хах. Но добро је да Србија има имунитет на корону, и на многе друге, овај болести, попут накарадних полуитика.

ОДГОВОРИТЕ