Порука уздрмала регион: Хвала ти мој Београде од срца

– Хвала ти мој Београде од срца, јер си дао шансу мојој мајци и сестри да се вакцинишу, самим тим и шансу за бољим животом. А теби “БиХ политико”, да вас појединачно не набрајам јер нисте ни то заслужили, дичи се и даље својим идиотизмом и незнањем!

Фудбал 27.03.2021 | 12:08
Порука уздрмала регион: Хвала ти мој Београде од срца

Бивши капитен фудбалске репрезентације БиХ Сергеј Барбарез објавио је поруку која је уздрмала регион.

Наиме, како је објавио на Твитеру, његова мајка и сестра су се вакцинисале у Београду и он не крије одушевљење том чињеницом, преноси Блицпорт.

– Хвала ти мој Београде од срца, јер си дао шансу мојој мајци и сестри да се вакцинишу, самим тим и шансу за бољим животом. А теби “БиХ политико”, да вас појединачно не набрајам јер нисте ни то заслужили, дичи се и даље својим идиотизмом и незнањем!

Иначе, колоне возила чекају на граничним прелазима да уђу у Србију због почетка бесплатне вакцинације страних држављана у Београду током викенда, а највећа гужва је на прелазима са БиХ.

(Блицспорт) 

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

ЗВОРНИК ИНФО

27.03.2021 11:25

Ниста без слоге и комсија,хвала и теби на искреним захвалностима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

27.03.2021 12:37

Које слоге, срби су увјек гањали неку слогу неке југославије, и са тим другима правили дрзаве и гинули за тудје комунистицке идеале, а другима Тито распали дао све. Које слоге кел те да нас опет за 20 година кољу??

Name

Цињеница

27.03.2021 11:29

Има ли неко нормалан да се запита: ЕУ затворила границе цак и унутар Уније вец годину дана, милијарде тестова урадјених, милијарде Еура привреде изгубиле, стотине милиона људи остало без посла само у ЕУ, ниста висе не функционисе у складу са медјународним нормама прописима, споразумима, људска права и слободе, изборени вјековном борбом, преко ноци се укинусе, цитав свијет се у нацелу бори око вакцина, цитава свјетска медијска масинерија укљуцена у рекламирање тога, све свјетске политике се баве, званицно, само с тим...а на крају рекордери по вакцинацији срби и јевреји...границе Србије отворене, сви иду бесплатно се вакцинисати, вакцинама, око којих, као ни око саме епидемије, вируса, стања популације, свијести, менталног здравља популације...није проведена цак ни струцна расправа...ово сад у складу са фармацеутским, привредним, Законским и етицким нацелима се зове клиницка фаза испитивања лијека, то јест вакцине. Здрав разум је на првом мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

27.03.2021 12:07

Пелцуј пелцуј чипуј чипуј...?????????

Name

Да

27.03.2021 11:48

Ова објава је људски чин, али да ли ће утицати на медије, на политику СДА и осталих у Сарајеву оличена у породици Изетбеговић која влада Сарајевом и Бошњацима. Отуда иде осуда од Турковићеве, Звиздића по налогу Бакира и његове Себије прве главе здравства у Сарајеву. Њима није драго што су прве вакцине добили из "агресорске" Србије, што народ из Ф БиХ иде у мрски Београд на вакцинацију и то бесплатну. Срби из РС иду на вакцинацију у Србију јер имају двојно држављанство па како им је шеф Додик "загледан у Србију" и како онн рече" да сам знао да има оволико респиратора ја бих раније тражио" тако и они по принципу" што је џаба и Богу је драго", а њихов "Бог" по Сањи им није обезбедио вакцине па и они у Србију на вакцине јер да су знали да Србија има толико вакцина па би раније отишли на вакцинацију. Ој Србијо међу шљивама храни сироту за своју срамоту! Ови из Сарајева након од ревакцинације ће те звати геноцидном, а ови из РС ће тражити новац за пензије, за школе, обданишта, тргове, сталке за инфузију......!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Косовка

27.03.2021 12:28

Сви цете ..сви.или у м8сју рупу У Аустрији тразе тест...ако.хоцес у продавницу ..а у авион само вакцинисани ..тако це бити свуда Сви у Србијууууи .ста факи. Куд сви ту и ми

Name

Пензионер

27.03.2021 11:50

ГОДИНУ ДАНА ПРОЂЕ А ДА БиХ ПОЛИТИЧАРИ НИСУ НИ ПРИМИЈЕТИЛИ ДА КОРОНА ХАРА.КОЈИ СЉАМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НР

27.03.2021 11:51

Нема оправдања за овакво непоштовање народа од стране власти. Гласајте опет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

27.03.2021 11:51

Ових дана је чувена изјештачица ЕУ за Србију гђа. Тања Фајон из Словеније у свом изјештају Парламену ЕУ, негативно оцијенила здравство Републике Србије. Тај невиђени цинизам и безобразлук је усмјерен на Србију, која је у врху по броју вакцинисаних, која је у вријеме пандемије изградила двије ковид болнице у Краљеву и Батајници, која је поклонила вакцину Републици Српској, Федерацији БиХ, Црној Гори, Сјеверној Македонији, која је бесплатно вакцинисала здравствене раднике из Републике Српске, који су морали путовати у Србију, јер власти из Сарајева нису хтјели издати дозволу да вакцине из Србије уђу у БиХ. Бисера Турковић је срамотила Србију, када је Александар ВУчић слетио на сарајењвски аеродром са вакцинама. Најважније је да од јуче Тању Фајон у Србији не схвата озбиљно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде

27.03.2021 12:06

бре будалетино фатај се брље и масне сланине то је твој домет каква Тања Фајон нити си кад ни чуо ни видио лупеташ ли лупеташ небулозе а мого би и скокнут до Сербије ако имаш пара да те пелцују гмазу! ????????

Name

Де Торјадо

27.03.2021 12:18

Није само вакцина здравство Србије.Но такво какво је испред БиХ је свјетлосну годину.Замислите гје је наше.

Name

БЛ-РС

27.03.2021 12:23

Свака част предсједнику Вучићу, само ме интетесује кад це људи из СДА типа Дзафетовица, Турковиц, Комшица..и наравно Изетбегивици да бар једном показу грам поштовања према Србима. Зивјела Србија живјела Република Српска и наравно зивјела Федерација БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боx

27.03.2021 12:25

Кад људи схвате да је сасвим нормално сто мени на славу додје муслиман, а ја њему будем гост на Бајраму. Мозда нам тек тада буде боље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СрбинХрватМуслиман

27.03.2021 12:34

Ајмо народе се дигнути против ове тројице, против свих ових што 25 година кроје судбину а ништа нису урадили а ваде се на национализам...а лопови су...живјела истина и правда...ма како се звала..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

27.03.2021 12:55

А засто се стално преносе овакве информације у медијима.Засто не преносите ријеци људи који су против вакцинације,који имају сасвим другације мисљење,засто то радите.Је ли нас,који не зелимо вакцину,и не подрзавамо било какве мјере,сматрате мање вриједним.ЗАСТО???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВЕЗДА

01.04.2021 11:56

БРАВО НОЛЕ.МИСЛИМ ДА БИ НАРОД ТРЕБАЛО ТАЦНО ОБАВЕСТИТИ О НЕПОУЗДАНОСТИ ВАКЦИНА, О ПОСЛЕДИЦАМА КОЈЕ СУ ВЕЦ ИЗАЗВАЛЕ КОД ВАКЦИНСАНИХ. ОДАКЛЕ У СРБИЈИ И У ДРУГИМ ДРЗАВАМА МНОГО ВИСЕ ОБОЛЕИИХ И УМРЛИХ НЕГО ПРИЈЕ ВАКЦИНИСАЊА, ПА ПРИБЕГАВАЈУ ОСТРИЈИМ РЕСТРИКТИВНИМ МЈЕРАМА? ДА ЛИ СЕ УОПСТЕ И РАДИ О ВИРУСУ, ИЛИ О НЕЦЕМ ДРУГОМ? ЈЕ ЛИ ИЈЕДНА ЛАБОРАТОРИЈА У СВИЈЕТУ, ИЗДВОЈИЛА ВИРУС ЦОВИД 19? "ПРОЦУЊАЈТЕ" МАЛО, НАРОДЕ.