Бијељина наставља да улаже у сеоску инфраструктуру

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић обишао је градилиште у Ченгићу, гдје је у току асфалтирање дионице некатегорисаног пута у засеоку Мршићи, дужине 713 метара.

Република Српска 26.03.2021 | 18:26
Бијељина наставља да улаже у сеоску инфраструктуру

Градоначелник Петровић нагласио је да асфалтирање пута у Ченгићу, као и недавно завршени путеви у Горњем Којчиновцу и Главичицама, потврђују да нема застоја у реализацији предвиђених инфраструктурних пројеката, упркос привременом финансирању Града.

-Вриједност радова је 73.300 конвертибилних марака, Град је обезбиједио 70 одсто средстава, а остатак мјештани.

Ово је четврта дионица коју асфалтирамо од како је Градска управа у привременом финансирању, а следеће седмице је планирано асфалтирање још једног пута у Ченгићу.

Укупна вриједност ових инвестиција је око 240.000 КМ - закључио је Богдан Тадић из Одјељења за стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине Града Бијељина.

Мјештани Ченгића су радосни што је, након дугогодишњег чекања, почело улагање Града у инфраструктуру ове мјесне заједнице.

- Ово је велика ствар за све нас и лијепа порука да су коначно почеле да се раде ствари које нису политички мотивисане и у сврху предизборних кампања – истакао је Небојша Љубојевић из Ченгића.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Нострадамус

26.03.2021 17:55

Подрска за све сто се ради,али мене интересује и квалитет 713 метара није неки квантитет.А сто се тице квалитета ту се гледа план припремни радови насип па на крају и заврсни радови тј.асфалтирање као и ивицњаци и маркирање и саобрацајни знаци назив мјеста.Мозда ме неки осудјују за овакво размисљање,али оно сто се ради по политицком диктату односно купљење политицких поена претезно испадне лосе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

26.03.2021 18:39

А у градску?

ОДГОВОРИТЕ