Bijeljina nastavlja da ulaže u seosku infrastrukturu

Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović obišao je gradilište u Čengiću, gdje je u toku asfaltiranje dionice nekategorisanog puta u zaseoku Mršići, dužine 713 metara.

Republika Srpska 26.03.2021 | 18:26
Bijeljina nastavlja da ulaže u seosku infrastrukturu

Gradonačelnik Petrović naglasio je da asfaltiranje puta u Čengiću, kao i nedavno završeni putevi u Gornjem Kojčinovcu i Glavičicama, potvrđuju da nema zastoja u realizaciji predviđenih infrastrukturnih projekata, uprkos privremenom finansiranju Grada.

-Vrijednost radova je 73.300 konvertibilnih maraka, Grad je obezbijedio 70 odsto sredstava, a ostatak mještani.

Ovo je četvrta dionica koju asfaltiramo od kako je Gradska uprava u privremenom finansiranju, a sledeće sedmice je planirano asfaltiranje još jednog puta u Čengiću.

Ukupna vrijednost ovih investicija je oko 240.000 KM - zaključio je Bogdan Tadić iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Grada Bijeljina.

Mještani Čengića su radosni što je, nakon dugogodišnjeg čekanja, počelo ulaganje Grada u infrastrukturu ove mjesne zajednice.

- Ovo je velika stvar za sve nas i lijepa poruka da su konačno počele da se rade stvari koje nisu politički motivisane i u svrhu predizbornih kampanja – istakao je Nebojša LJubojević iz Čengića.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nostradamus

26.03.2021 17:55

Podrska za sve sto se radi,ali mene interesuje i kvalitet 713 metara nije neki kvantitet.A sto se tice kvaliteta tu se gleda plan pripremni radovi nasip pa na kraju i zavrsni radovi tj.asfaltiranje kao i ivicnjaci i markiranje i saobracajni znaci naziv mjesta.Mozda me neki osudjuju za ovakvo razmisljanje,ali ono sto se radi po politickom diktatu odnosno kupljenje politickih poena pretezno ispadne lose.

ODGOVORITE
Name

Pajo

26.03.2021 18:39

A u gradsku?

ODGOVORITE