Србија ће и даље помагати региону око вакцина!

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Србија помагала свима у региону у обезбјеђивању вакцина и да ће то чинити и даље ако буду тражили, те да не разумије ставове замјеника предсједавајућег Представничког дома ПС БиХ Дениса Звиздића у вези са вакцинама које је Србија донирала БиХ.

Србија 26.03.2021 | 17:01
Србија ће и даље помагати региону око вакцина!

- Трудио сам се да разумијем шта је желио да каже, али нисам докучио - рекао је Вучић у Шапцу, гдје је посјетио мјеста извођења радова на више инфраструктурних пројеката.

Према његовим ријечима, то изгледа као да су неки када год нешто ураде или криви што су нешто урадили или, ако сте добро урадили, онда сте криви јер сте имали неке скривене намјере.

- Очигледно је да ће за Зиздића увијек Срби бити криви - рекао је Вучић.

Коментаришући донацију вакцина које је БиХ добила од Србије, Звиздић је за БХТ1 јуче рекао да је та посјета /Вучића Сарајеву/ уствари показала настојање да се "неко етаблира као лидер и добротвор у региону".

Звиздић је упитао зашто се управо на набавци вакцина није показала могућност успјешног функционисања "малог Шенгена" јер би то био примјер регионалне иницијативе да шест земаља Балкана и њихови премијери заједно сједну и кажу да желе заједничку набавку и да ће је распоредити у складу са капацитетима и бројем становника.

(Срна)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ДДД

26.03.2021 16:45

ЗВИЗДИЦ ЈЕ ВЕЛИКИ ПРОТИВНИК СРБА НИЈЕ МУ ТРЕБО ДАТ КАД ЈЕ ЗВИЗДИЦ ЂУБРЕ ВЕЛИКО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суад

26.03.2021 17:55

Ја сам из федерације и Босњак сам.По Звиздицу и његовим неспособним ухљебима сви би ми помрли док они дрзе некаква квазипатриотска предавања.Сто је уопсте досло до тога да ти неко други набавља вакцине ако сте тако способни.Цитав зивот сједите у удобним фотељима и за сво то вријеме нисте стекли углед да мозете лобират преко пријатеља по свијету.Вуциц вам сад крив сто сте ви несбособни багро једна.А то да сте се ви и васе фамилије вакцинисали не треба ни сумњат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

26.03.2021 21:31

Таман тако.

Name

Истина

26.03.2021 18:29

Увијек је било: помажи сироту за своју срамоту. Шта очекивати од оних чији су претци промијени ли нацију и вјеру за вечеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина 2

27.03.2021 14:45

Па И ваши су исто радили, Немање поготово! Да смо били "срби" то би и остали, али Срби нисмо били! Ако се послије 1878 Бошњаци нису вратили "прадједовској вјери", ма шта год то значило, значи да нисмо били Срби! Браво, Звиздићу! Не дај влашкој багри да искорости ово стање против наше народа!

Name

Истина

26.03.2021 19:25

Увијек је било: помажи сироту за своју срамоту. Шта очекивати од оних чији су претци промијени ли нацију и вјеру за вечеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајка за родољубиве

27.03.2021 07:12

Има она народна мудролија: Кад од неког примиш кокицу, одма своју вежи за ногицу. За сада Вучић јавно не тражи ништа заузврат, осим захвалности. И то оне дубоке, до пода, захвалности земљи Србији, и поготово њему лично. То обавезно и више пута да се понови. Само гледајте Додик Милорада, све је јасно да јасније бити не мере. А послије, живи били па видјели. Отом потом. Та није ни Вучић весло сис'о.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Их

27.03.2021 08:36

Ова корона, да продје. Дзаба све. И вакцине колко треба, али да короне висе не буде.

ОДГОВОРИТЕ