Цариници код двојице мушкараца испод перике пронашли злато!

Индијски цариници су недавно имали занимљив царински прекршај.Они су зауставили с двојицу мушкараца који су покушали да прођу аеродромску царину, кад су их пажљивије прегледали, цариници су открили су златне пакете пасте скривене у лажној коси односно перикама.

Занимљивости 25.03.2021 | 15:25
Цариници код двојице мушкараца испод перике пронашли злато!

Двојица мушкараца ухваћена су у покушају кријумчарења злата и готовине кроз аеродром испод перика. Цариник је због "сумњиве фризуре" зауставио двојицу мушкараца док су покушавали да оду са аеродрома.


Ближом инспекцијом службеници царине су брзо открили да су пакети златне пасте тежине око 698 грама били скривени у лажној коси.

Када су им уклонили перике, открили су црне пакетиће пуњене новцем и златом који су били залепљени на главе ових домишљатих мушкараца. Пронађено је и злато скривено у чарапама, па чак и у ректуму. Новац је, заједно с комадићима злата, био положен на пулт, а преваранти су се зацрвенели од срама

Они су ухапшени након доласка у Индију из Дубаија. Службеници ваздушне царине су рекли да су 21. марта из међународне ваздушне луке Ченај на југу Индије запленили злато и новац стране валуте у вредности од укупно 382.943 долара.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар