Carinici kod dvojice muškaraca ispod perike pronašli zlato!

Indijski carinici su nedavno imali zanimljiv carinski prekršaj.Oni su zaustavili s dvojicu muškaraca koji su pokušali da prođu aerodromsku carinu, kad su ih pažljivije pregledali, carinici su otkrili su zlatne pakete paste skrivene u lažnoj kosi odnosno perikama.

Zanimljivosti 25.03.2021 | 15:25
Carinici kod dvojice muškaraca ispod perike pronašli zlato!

Dvojica muškaraca uhvaćena su u pokušaju krijumčarenja zlata i gotovine kroz aerodrom ispod perika. Carinik je zbog "sumnjive frizure" zaustavio dvojicu muškaraca dok su pokušavali da odu sa aerodroma.


Bližom inspekcijom službenici carine su brzo otkrili da su paketi zlatne paste težine oko 698 grama bili skriveni u lažnoj kosi.

Kada su im uklonili perike, otkrili su crne paketiće punjene novcem i zlatom koji su bili zalepljeni na glave ovih domišljatih muškaraca. Pronađeno je i zlato skriveno u čarapama, pa čak i u rektumu. Novac je, zajedno s komadićima zlata, bio položen na pult, a prevaranti su se zacrveneli od srama

Oni su uhapšeni nakon dolaska u Indiju iz Dubaija. Službenici vazdušne carine su rekli da su 21. marta iz međunarodne vazdušne luke Čenaj na jugu Indije zaplenili zlato i novac strane valute u vrednosti od ukupno 382.943 dolara.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar