Вриједна донација м:тел-а Клиници за дјечије болести

Подршка и донације усмјерене у правцу унапређења услова живота и лијечења за најмлађе, апсолутни су приоритет друштвено одговорног аспекта пословања компаније м:тел. Овога пута, м:тел је донирао средства за куповину вриједне опреме Клиници за дјечје болести УКЦ РС.   

Република Српска 25.03.2021 | 14:45
Вриједна донација м:тел-а Клиници за дјечије болести

Компанија м:тел, послујући у оквиру Телеком Србија групе, годинама уназад његује управо онај дио пословања који се тиче друштвене одговорности и односа према заједници, с нарочитом пажњом се односећи према добробити за најмлађе. С тим у вези, много пута до сада је кроз програм донација, али и подржавајући многобројне пројекте и активности у чијем су фокусу дјеца и млади, помагала управо унапређењу квалитета њиховог живота и здравља.

Владимир Лучић, генерални директор Телекома Србија, је у пословној згради компаније м:тел у Бањалуци, 25. марта ове године, уручио чек начелнику Клинике за дјечије болести Универзитетског клиничког центра Републике Српске прим. др Владимиру Мирошљевићу, а за потребе набавке 20 ултразвучних инхалатора.

Том приликом Владимир Лучић је изјавио: „Компанија Телеком Србија има дугу праксу друштвено одговорног пословања, коју на успешан начин спроводе и њене ћерке фирме. Трудимо се да улажемо у заједницу у којој послујемо, ослушкујући актуелне потребе исте те заједнице.

Срећни смо што је наша компанија м:тел Бања Лука у прилици да у овим за све нас изазовним временима помогне Клиници за дјечије болести УКЦ РС, донирајући средства за набавку ултразвучних инхалатора за помоћ најмлађим суграђанима. Како наш м:тел, тако и  Телеком Србија наставиће и убудуће да подржавају институције и установе чији рад подразумева бригу о најмлађима“.

Наглашавајући нарочиту фокусираност друштвено одговорног пословања компаније на помоћ и подршку најмлађима, Марко Лопичић, генерални директор м:тел-а, такође је изразио задовољство чињеницом да ће ова клиника сада имати боље услове за његу и бригу о дјеци. „Желимо увек бити ослонац, подршка и пријатељи заједници у којој послујемо, а нарочито када је реч о улагању у здравље наше деце“, рекао је Марко Лопичић.    

Прим. др Мирошљевић, начелник Клинике за дјечије болести УКЦ РС захвалио је компанији м:тел, како је нагласио, првенствено зато што својим одговорним односом према заједници чини услове за живот, односно лијечење најмлађих лакшим и квалитетнијим. „Хвала компанији м:тел на изузетно вриједној донацији која ће битно утицати на услове лијечења најмлађих и најрањивијих, у име свих запослених на Клиници за дјечије болести, али првенствено у име наших малих пацијената”, рекао је прим. др Мирошљевић.

Још једном у низу донација здравству и здравственим установама, компанија м:тел пружа пријатељску помоћ онима којима је она најпотребнија, настављајући и на овај начин континуирано да улаже у заједницу у којој послује.

(Блог.мтел.ба) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бл

25.03.2021 14:18

Ђаволу мало било али могли сте дати бар 100 хиљада,а то говорим јер сви знамо како дерете јер сте најскупљи са тарифама на цијелој земаљској кугли. Али добро опет свака част на донацији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАКАВ М.ТЕЛ

25.03.2021 16:00

То су народне паре, који црни м.тел

Name

Да

25.03.2021 17:10

Дере грађане преко Елте-кабела, а као доброчинитељ, народу враћа и то само један мали дио од онога што је од народа узео.

Name

Збиља

25.03.2021 17:20

Шта би са парама од продаје Телекома, није ваљда да нема ништа више на рачунима.