Vrijedna donacija m:tel-a Klinici za dječije bolesti

Podrška i donacije usmjerene u pravcu unapređenja uslova života i liječenja za najmlađe, apsolutni su prioritet društveno odgovornog aspekta poslovanja kompanije m:tel. Ovoga puta, m:tel je donirao sredstva za kupovinu vrijedne opreme Klinici za dječje bolesti UKC RS.   

Republika Srpska 25.03.2021 | 14:45
Vrijedna donacija m:tel-a Klinici za dječije bolesti

Kompanija m:tel, poslujući u okviru Telekom Srbija grupe, godinama unazad njeguje upravo onaj dio poslovanja koji se tiče društvene odgovornosti i odnosa prema zajednici, s naročitom pažnjom se odnoseći prema dobrobiti za najmlađe. S tim u vezi, mnogo puta do sada je kroz program donacija, ali i podržavajući mnogobrojne projekte i aktivnosti u čijem su fokusu djeca i mladi, pomagala upravo unapređenju kvaliteta njihovog života i zdravlja.

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, je u poslovnoj zgradi kompanije m:tel u Banjaluci, 25. marta ove godine, uručio ček načelniku Klinike za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske prim. dr Vladimiru Mirošljeviću, a za potrebe nabavke 20 ultrazvučnih inhalatora.

Tom prilikom Vladimir Lučić je izjavio: „Kompanija Telekom Srbija ima dugu praksu društveno odgovornog poslovanja, koju na uspešan način sprovode i njene ćerke firme. Trudimo se da ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo, osluškujući aktuelne potrebe iste te zajednice.

Srećni smo što je naša kompanija m:tel Banja Luka u prilici da u ovim za sve nas izazovnim vremenima pomogne Klinici za dječije bolesti UKC RS, donirajući sredstva za nabavku ultrazvučnih inhalatora za pomoć najmlađim sugrađanima. Kako naš m:tel, tako i  Telekom Srbija nastaviće i ubuduće da podržavaju institucije i ustanove čiji rad podrazumeva brigu o najmlađima“.

Naglašavajući naročitu fokusiranost društveno odgovornog poslovanja kompanije na pomoć i podršku najmlađima, Marko Lopičić, generalni direktor m:tel-a, takođe je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će ova klinika sada imati bolje uslove za njegu i brigu o djeci. „Želimo uvek biti oslonac, podrška i prijatelji zajednici u kojoj poslujemo, a naročito kada je reč o ulaganju u zdravlje naše dece“, rekao je Marko Lopičić.    

Prim. dr Mirošljević, načelnik Klinike za dječije bolesti UKC RS zahvalio je kompaniji m:tel, kako je naglasio, prvenstveno zato što svojim odgovornim odnosom prema zajednici čini uslove za život, odnosno liječenje najmlađih lakšim i kvalitetnijim. „Hvala kompaniji m:tel na izuzetno vrijednoj donaciji koja će bitno uticati na uslove liječenja najmlađih i najranjivijih, u ime svih zaposlenih na Klinici za dječije bolesti, ali prvenstveno u ime naših malih pacijenata”, rekao je prim. dr Mirošljević.

Još jednom u nizu donacija zdravstvu i zdravstvenim ustanovama, kompanija m:tel pruža prijateljsku pomoć onima kojima je ona najpotrebnija, nastavljajući i na ovaj način kontinuirano da ulaže u zajednicu u kojoj posluje.

(Blog.mtel.ba) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bl

25.03.2021 14:18

Đavolu malo bilo ali mogli ste dati bar 100 hiljada,a to govorim jer svi znamo kako derete jer ste najskuplji sa tarifama na cijeloj zemaljskoj kugli. Ali dobro opet svaka čast na donaciji!

ODGOVORITE
Name

KAKAV M.TEL

25.03.2021 16:00

To su narodne pare, koji crni m.tel

Name

Da

25.03.2021 17:10

Dere građane preko Elte-kabela, a kao dobročinitelj, narodu vraća i to samo jedan mali dio od onoga što je od naroda uzeo.

Name

Zbilja

25.03.2021 17:20

Šta bi sa parama od prodaje Telekoma, nije valjda da nema ništa više na računima.