Народне паре неће бити плијен „коалиције за свој џеп"

Упорни, неистинити наводи СНСД-ових усплахирених сателита, интересно окупљених у тзв. „Коалицији за Бијељину", да градоначелник Љубиша Петровић блокира функционисање Градске управе и развој Бијељине, неупитан су показатељ нервозе и незадовољених апетита „Коалиције за свој џеп".

Република Српска 24.03.2021 | 15:23
Народне паре неће бити плијен „коалиције за свој џеп"

Ово је саопштено из кабинета градоначелника Бијељине Љубише Петровића, додајући да се чини се да до блокираних  глава незаситих појединаца тешко допире чињеница да је на подручју Семберије у току реализација свих инфраструктурних пројеката, који су започети и прије избора градоначелника Петровића на ову функцију!  

"Уосталом, ако их мори амнезија, препоручљиво би било да покрену своје луксузне аутомобиле и са ореолом локалних „великаша",  у свом стилу, набусито, провозају се макар до градилишта нове аутобуске станице и  тако скину мрену са очију, а и народу их, најзад, престану замазивати!", каже се у саопштењу.

"Уколико Вам је, господо, сјећање кратко, подсјетићу да је управо скупштинска већина са посљедње сједнице локалног парламента, скинула са дневног реда четири тачке које се тичу  комуналне инфраструктуре! Није ли баш то очигледан примјер блокаде Града Бијељина?! Морам признати да Вам замјена теза одлично иде, за разлику од других послова за које Вас народ плаћа!", додаје се у саопштењу.

"Заборављају дежурни душебрижници да је финансирање фамозних пројеката  у надлежности републичких институција, а не локалне касе, из које су годинама навикли да „брке масте"! Излизане и „тугаљиве пјесмице" хора „Бијељинских политичких дјечака" због неусвајања буџета и наводне градоначелникове неодговорности у вези са тим, не могу покварити слух народу Семберије, који сасвим добро разумије недвосмислену опредијељеност Градске управе да народне паре, коначно, престану бити плијен мале крокодилске баре!", каже се, између осталог, у саопштењу градоначелника.

Даље се наводи да је једини разлог повлачења Приједлога буџета за 2021. годину са дневног реда Скупштине јесте потреба да се стане у крај финансијским злоупотреба и „крпљењу" рупа без дна!  

"Они од свих нас захтијевају договор који ће најприје дати одговор како буџетски новац правично расподијелити, а не по досадашњој пракси ускоинтересно дијелити", каже се у саопштењу градоначелника Петровића.

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Бели

24.03.2021 15:41

Назалост њима морат це се навици да мање тросе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОЉЕЦЕ СТИГЛО

24.03.2021 17:26

МИЦИНИ ДЈАЦИ,А ДОДИКОВИ ПАПЦИЦИ.НЕМА ВИСЕ ПУЊЕЊА ДЗЕПОВА НАРОДНИМ ПАРАМА.НАУЦИТЕ СЕ НА РЕД.НЕКА ВАМ МИЦИЦИ ДАЈУ НЕСТО ОД НАСЉЕДСТВА,МОЗДА СЕ ЗАДОВОЉИТЕ.

Name

Да да

25.03.2021 08:02

Зато је миле ономад изјавио да заузимају бијељину тј бијељинску касу

Name

Петровици!!

24.03.2021 16:12

И они би као њихов Мицо Мициц да опасу десетине милиона,али ето недаде им се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луле

24.03.2021 16:55

Било је за очекивати да Мићин син буде покајник и врати достојанство породици, али "Ивер пада тамо гдје је клада".

Name

Свака цаст

24.03.2021 16:25

То је градонацелник. Само овакве младе снаге су спас за народ пред унистењем од криминалне хорде зла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

24.03.2021 17:29

Нема висе лоповлука за Митрица,Перковица,Јовица,Петровица,Софреница и остале багре.Доста сте се накрали.Зивио ти нама градонацелнице 100 година.

Name

Даријо

24.03.2021 16:28

Тако је Љубиша недај црвеној секти да плијени и сиромаши народ тако су навикли . Њихова је обавеза да само се криминалом баве???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

24.03.2021 16:42

Сви смо ми Петровици, то крадљивци народних пара морају да схвате озбиљно! Треба да знају да це бити изведени пред лице правде за све сто су радили јер нема тог закона који це бити изнад закона сироких народних маса! То вријеме долази.... Вријеме полагања рацуна!!! Подрска за градонацелника Петровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

24.03.2021 17:03

Колико је Мицо Мициц имао на рацунима пара и засто се о томе не говори,прица се по граду али јавно се нико не огласава,нека му је лака земља али мислим да је био на целу града дуго и да се о томе треба прицати јавно и да се утврди ако је тацно одакле му толики милијони. Не казем ни да није од Бјељине направио град не оспоравам, само ме интересује одакле десетине милијона на рацунима, само у БиХ банкама где је богатство у иностранству сто посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неце моци

24.03.2021 17:40

Како су народне паре тросене, доказују многобројнии рацуни Мице Мицица на којима су ненормалне суме новца. Његовом сину то изгледа није довољно, па се ухватио у коло са " Семберским политицким дјецацима" не би ли се домогао јос којег милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.03.2021 19:04

Под хитно испитати,где је то све покрао и одузети.

Name

Микула

24.03.2021 18:41

Постени ветеринар возика свој џип по граду а станови у бг једном мјесечно по кирију, шифра шљунак ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

24.03.2021 18:42

Од неког ко обавља јавну функцију уопште не очекујем овакав рјечник, ма којој странци припадао. Овај човјек дјелује као честит, али се све чешће чују коментари грађана да се нажалост окружио погрешним људима који га савјетују на јако чудан начин. Искрено ми је жао због тога, тим прије што се ради о образованом човјеку. Ето и овај скандал са секретарицом му апсолутно није требао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

25.03.2021 03:11

Народ реце давно теско тије тудјег пса са Са свога корита отјерати ,од криминалца постеног направити ,Та РС је отисли далеко у криминал и теско је то поправити без револуције И народног суда и новог Голог отока никада Ти криминалци плацкаси и убице неце признати своја злодјела без револуције и народног Суда Ако су и они признали пре 1945 и ови це признати Само усправно стојеци на столици

ОДГОВОРИТЕ