Narodne pare neće biti plijen „koalicije za svoj džep"

Uporni, neistiniti navodi SNSD-ovih usplahirenih satelita, interesno okupljenih u tzv. „Koaliciji za Bijeljinu", da gradonačelnik LJubiša Petrović blokira funkcionisanje Gradske uprave i razvoj Bijeljine, neupitan su pokazatelj nervoze i nezadovoljenih apetita „Koalicije za svoj džep".

Republika Srpska 24.03.2021 | 15:23
Narodne pare neće biti plijen „koalicije za svoj džep"

Ovo je saopšteno iz kabineta gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, dodajući da se čini se da do blokiranih  glava nezasitih pojedinaca teško dopire činjenica da je na području Semberije u toku realizacija svih infrastrukturnih projekata, koji su započeti i prije izbora gradonačelnika Petrovića na ovu funkciju!  

"Uostalom, ako ih mori amnezija, preporučljivo bi bilo da pokrenu svoje luksuzne automobile i sa oreolom lokalnih „velikaša",  u svom stilu, nabusito, provozaju se makar do gradilišta nove autobuske stanice i  tako skinu mrenu sa očiju, a i narodu ih, najzad, prestanu zamazivati!", kaže se u saopštenju.

"Ukoliko Vam je, gospodo, sjećanje kratko, podsjetiću da je upravo skupštinska većina sa posljednje sjednice lokalnog parlamenta, skinula sa dnevnog reda četiri tačke koje se tiču  komunalne infrastrukture! Nije li baš to očigledan primjer blokade Grada Bijeljina?! Moram priznati da Vam zamjena teza odlično ide, za razliku od drugih poslova za koje Vas narod plaća!", dodaje se u saopštenju.

"Zaboravljaju dežurni dušebrižnici da je finansiranje famoznih projekata  u nadležnosti republičkih institucija, a ne lokalne kase, iz koje su godinama navikli da „brke maste"! Izlizane i „tugaljive pjesmice" hora „Bijeljinskih političkih dječaka" zbog neusvajanja budžeta i navodne gradonačelnikove neodgovornosti u vezi sa tim, ne mogu pokvariti sluh narodu Semberije, koji sasvim dobro razumije nedvosmislenu opredijeljenost Gradske uprave da narodne pare, konačno, prestanu biti plijen male krokodilske bare!", kaže se, između ostalog, u saopštenju gradonačelnika.

Dalje se navodi da je jedini razlog povlačenja Prijedloga budžeta za 2021. godinu sa dnevnog reda Skupštine jeste potreba da se stane u kraj finansijskim zloupotreba i „krpljenju" rupa bez dna!  

"Oni od svih nas zahtijevaju dogovor koji će najprije dati odgovor kako budžetski novac pravično raspodijeliti, a ne po dosadašnjoj praksi uskointeresno dijeliti", kaže se u saopštenju gradonačelnika Petrovića.

(BN)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Beli

24.03.2021 15:41

Nazalost njima morat ce se navici da manje trose.

ODGOVORITE
Name

PROLJECE STIGLO

24.03.2021 17:26

MICINI DJACI,A DODIKOVI PAPCICI.NEMA VISE PUNJENJA DZEPOVA NARODNIM PARAMA.NAUCITE SE NA RED.NEKA VAM MICICI DAJU NESTO OD NASLJEDSTVA,MOZDA SE ZADOVOLJITE.

Name

Da da

25.03.2021 08:02

Zato je mile onomad izjavio da zauzimaju bijeljinu tj bijeljinsku kasu

Name

Petrovici!!

24.03.2021 16:12

I oni bi kao njihov Mico Micic da opasu desetine miliona,ali eto nedade im se!

ODGOVORITE
Name

Lule

24.03.2021 16:55

Bilo je za očekivati da Mićin sin bude pokajnik i vrati dostojanstvo porodici, ali "Iver pada tamo gdje je klada".

Name

Svaka cast

24.03.2021 16:25

To je gradonacelnik. Samo ovakve mlade snage su spas za narod pred unistenjem od kriminalne horde zla.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

24.03.2021 17:29

Nema vise lopovluka za Mitrica,Perkovica,Jovica,Petrovica,Sofrenica i ostale bagre.Dosta ste se nakrali.Zivio ti nama gradonacelnice 100 godina.

Name

Darijo

24.03.2021 16:28

Tako je Ljubiša nedaj crvenoj sekti da plijeni i siromaši narod tako su navikli . Njihova je obaveza da samo se kriminalom bave???

ODGOVORITE
Name

Borac

24.03.2021 16:42

Svi smo mi Petrovici, to kradljivci narodnih para moraju da shvate ozbiljno! Treba da znaju da ce biti izvedeni pred lice pravde za sve sto su radili jer nema tog zakona koji ce biti iznad zakona sirokih narodnih masa! To vrijeme dolazi.... Vrijeme polaganja racuna!!! Podrska za gradonacelnika Petrovica!

ODGOVORITE
Name

BL

24.03.2021 17:03

Koliko je Mico Micic imao na racunima para i zasto se o tome ne govori,prica se po gradu ali javno se niko ne oglasava,neka mu je laka zemlja ali mislim da je bio na celu grada dugo i da se o tome treba pricati javno i da se utvrdi ako je tacno odakle mu toliki milijoni. Ne kazem ni da nije od Bjeljine napravio grad ne osporavam, samo me interesuje odakle desetine milijona na racunima, samo u BiH bankama gde je bogatstvo u inostranstvu sto posjeduje.

ODGOVORITE
Name

Nece moci

24.03.2021 17:40

Kako su narodne pare trosene, dokazuju mnogobrojnii racuni Mice Micica na kojima su nenormalne sume novca. Njegovom sinu to izgleda nije dovoljno, pa se uhvatio u kolo sa " Semberskim politickim djecacima" ne bi li se domogao jos kojeg miliona.

ODGOVORITE
Name

Re

24.03.2021 19:04

Pod hitno ispitati,gde je to sve pokrao i oduzeti.

Name

Mikula

24.03.2021 18:41

Posteni veterinar vozika svoj džip po gradu a stanovi u bg jednom mjesečno po kiriju, šifra šljunak ?

ODGOVORITE
Name

xy

24.03.2021 18:42

Od nekog ko obavlja javnu funkciju uopšte ne očekujem ovakav rječnik, ma kojoj stranci pripadao. Ovaj čovjek djeluje kao čestit, ali se sve češće čuju komentari građana da se nažalost okružio pogrešnim ljudima koji ga savjetuju na jako čudan način. Iskreno mi je žao zbog toga, tim prije što se radi o obrazovanom čovjeku. Eto i ovaj skandal sa sekretaricom mu apsolutno nije trebao.

ODGOVORITE
Name

Galeb

25.03.2021 03:11

Narod rece davno tesko tije tudjeg psa sa Sa svoga korita otjerati ,od kriminalca postenog napraviti ,Ta RS je otisli daleko u kriminal i tesko je to popraviti bez revolucije I narodnog suda i novog Golog otoka nikada Ti kriminalci plackasi i ubice nece priznati svoja zlodjela bez revolucije i narodnog Suda Ako su i oni priznali pre 1945 i ovi ce priznati Samo uspravno stojeci na stolici

ODGOVORITE