Организатори Егзита позивају да Србија изађе с планом

Организатори новосадског музичког фестивала Егзит позвали су данас Владу Србије и Кризни штаб да хитно изађу с планом за нормализацију живота, умјесто што се млади и музичари "проглашавају државним непријатељима број један".

Србија 23.03.2021 | 21:09
Организатори Егзита позивају да Србија изађе с планом

Умјесто да се млади и музичари проглашавају државним непријатељима број један, потребно је препознати их као дио рјешења и позвати их, као и све друге јавне личности, манифестације и све сегменте друштва, да својим утицајем, као и индивидуалном и колективном одговорношћу, доведемо до што скоријег враћања нормалног живота – наводе из Егзита.

У саопштењу издатом поводом све учесталијих оптужби на рачун младих да су главни кривци за ескалацију епидемије у Србији, додаје се и да је Србија дошла у парадоксалну ситуацију да има довољно вакцина, али не и оних који желе да се вакцинишу.

– Очигледно је да је стратегија ширења страха и панике достигла своје лимите, и да је младима, али и остатку друштва, потребно понудити путању изласка из кризе кроз јасан план отварања земље, и тиме мотивисати сваког појединца да учини све што је у његовој и њеној моћи како би тај план постао реалност – пише у саопштењу.

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ноле

23.03.2021 20:27

Две ствари:ја сам јос прије два мјесеца рекао да ми је смијесно сто Србија набавља толико вакцина,а уопсте не знају ни колико градјана зели да се вакцинисе.Испада да сам био у праву.А као друго,сто се тице Егзита,то легло наркоманије и истетовираних миндјусара,треба премјестити у неку далеку земљу,сто даље од нас,па нек се тамо боцају,свакако је то и досло са запада,легла демократије...хм,хм,несто ме заголица у грлу на ову задњу ријец.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

23.03.2021 20:28

Разумијем их и подржавам, и сам сам још увијек колико-толико млад и волим посјећивати фестивале, али је реалност таква да за сутра не можемо ништа планирати, камоли за 4 мјесеца.Ипак сам оптимист и вјерујем да ће до љета бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

23.03.2021 21:24

Организатори егзита не представљају младе,откуд им право да говоре у име младих,

Name

Муња

24.03.2021 07:37

Да се огласи и удружење произвођача и дистрибутера дрога, анркотичких средстава и опијата, мисим' ако ће власти да забране, морају да плате минималац уличним дилерима и неку ширу компензацију шефовима. За више информација обратити се локалном удружењу навијача неког од јачих клубова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

24.03.2021 09:01

Ви нисте свјесни какво је ту прање новца! А бјелог,жутог,вутре,еxера се потросииииии....А у свему томе су у дилу организатори "фестивала".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Која би то

24.03.2021 13:34

Дрзава дозволила у овој ситуацији? Постоји ли и једна на свијету?

ОДГОВОРИТЕ