Ивана Дудић подржала Данијелу: Сваки пут ми се окрене утроба кад видим такве ствари!

Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је наводно силовао, а сада се овим поводом огласила и глумица Ивана Дудић.

Забава 23.03.2021 | 18:31
Ивана Дудић подржала Данијелу: Сваки пут ми се окрене утроба кад видим такве ствари!

Ивана је пружила подршку колегиници Данијели и навела да су овакве ствари страшне.

"Сваки пут ми се окрене утроба када видим такве ствари. Страшно је шта се дешава. Радије ништа не бих коментарисала", рекла је Дудићева.

Подсетимо, Данијела је открила да ју је Лечић силовао у мају 2012. године, након играња једне заједничке представе. Глумац је неколико пута дао изјаву за јавност о наводима Данијеле Штајнфелд и све негирао.

"Поштујем законе ове државе и државу којој припадам, зато ћу касније да причам у јавности. Нема суђења прво у медијима, па онда у тужилаштву. Наравно, тужилаштву стојим на располагању, и то што пре. Исто тако, увек сам спреман и за полиграф, у свако доба дана и ноћи. Реч је о одбрани моје личности и концепта света, јер ово је атак на мој поглед на свет. Ја никада нисам био агресиван ни према једној жени. Напротив", рекао је глумац у последњој изјави.

(курир.рс Фото: принтсцреен) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Осудјујем

24.03.2021 19:44

Сваки вид насиља над зенама.Али интересује ме,ако је све истина сто је изјавила,засто је цутала толике године?

ОДГОВОРИТЕ