Ivana Dudić podržala Danijelu: Svaki put mi se okrene utroba kad vidim takve stvari!

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao, a sada se ovim povodom oglasila i glumica Ivana Dudić.

Zabava 23.03.2021 | 18:31
Ivana Dudić podržala Danijelu: Svaki put mi se okrene utroba kad vidim takve stvari!

Ivana je pružila podršku koleginici Danijeli i navela da su ovakve stvari strašne.

"Svaki put mi se okrene utroba kada vidim takve stvari. Strašno je šta se dešava. Radije ništa ne bih komentarisala", rekla je Dudićeva.

Podsetimo, Danijela je otkrila da ju je Lečić silovao u maju 2012. godine, nakon igranja jedne zajedničke predstave. Glumac je nekoliko puta dao izjavu za javnost o navodima Danijele Štajnfeld i sve negirao.

"Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da pričam u javnosti. Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu. Naravno, tužilaštvu stojim na raspolaganju, i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf, u svako doba dana i noći. Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta, jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv", rekao je glumac u poslednjoj izjavi.

(kurir.rs Foto: printscreen) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Osudjujem

24.03.2021 19:44

Svaki vid nasilja nad zenama.Ali interesuje me,ako je sve istina sto je izjavila,zasto je cutala tolike godine?

ODGOVORITE