Вучић: Због те теме осјећам се одвратно

Упитан да прокоментарише изјаву министра полиције да расте број прислушкиваних разговора, председник Србије изјавио да се због те теме "осећа одвратно".

Србија 22.03.2021 | 13:52
Вучић: Због те теме осјећам се одвратно

"Не знам шта бих вам још рекао. Интересантне су две ствари. Једна да су се неки радовали да ће моћи нешто да покажу, па да победе политичког противника. Али не морају да се радују. Мени мандат ускоро истиче, али нисам сигуран да ће њихов почети", рекао је Александар Вучић.

Према његовим речима, "Неки од од лидера бившег режима тражили су да се емитују ти прислушкивани разговори, замислите...", рекао је он и додао да има веће проблеме и веће ствари којима се бави, а једна од њих је што су људи убијани док су били под казненим мерама.

"За мене је важно да надлежни органи раде свој посао. Одавно сам преболео све што је требало да преболим у људском смислу", истакао је председник Србије.

Рекао је и да нико неће смети да пљачка као што је пљачкано до сада и да је то најважније.

"То је да су се неки радовали томе надајући се да ће моћи да покажу нешто ужасно и одвратно па да кажу да могу да победе своје политичке противнике. Не морају да се радују превише. Мени истиче ускоро мандат, али нисам сигуран да ће њихов да дође", казао је Вучић.

Он је казао и да су неки од лидера бивше власти предлагали да се емитује 1.500, односно сада већ 1.800 разговора који су прислушкивани.

„Замислите да су они на власти како би преслушавали свакога од вас и пуштали то по телевизијама. То говори на шта би држава личила", казао је.

Нагласио је, међутим, да су му много већи неки други проблеми, односно то како су неки људи гинули, а да су били на мерама надзора или праћење.

"За мене је важно да надлежни државни органи раде свој посао без сметњи", нагласио је.

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

самy

22.03.2021 13:03

Опет чујемо осјећања предсједника,кажу да се од Тита никад није могла чути кукњава,чак је и оном генералу што му је причепио прст вратима рекао: идући пут да пазиш богову ти мајку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

22.03.2021 13:04

Јао бозе сто нас казни!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миралем

22.03.2021 13:23

Па ти си клање приказао на 12 телевизија истовремено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хенрy холидаy

22.03.2021 13:28

Нису то надлезни органи него твоји приватни.Сви путеви воде према теби знас ти то добро није ти лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

22.03.2021 13:30

Тако и изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАМЕН

22.03.2021 15:18

ОСТАВИТЕ ГОСПОДИНА ВУЦИЦА НА МИРУ УРАДИО ЈЕ ЗА СРБИЈУ И СРБСКИ НАРОД ВИСЕ НЕГО СВИ ПРЕ ЊЕГА