Гоци Божиновској извршитељи дошли на врата због дуга!

Певачица Гоца Божиновска се током короне придржава свих прописаних мера, али, како каже, позиви за приватна славља и сада не мањкају.

Магазин 19.03.2021 | 16:27
Гоци Божиновској извршитељи дошли на врата због дуга!

- Човек ме звао за пунолетство сину, за десетак гостију. Наравно, нисам прихватила, одмах сам одбила. Где ћу да упадам у проблем. И ћерка Јелена се строго придржава, не певамо нигде, шта ћемо. Годинама смо радили, ми старији смо и стекли нешто. Ко је штедео, сад има шта и да троши, некако преживљавамо. Музичари су у проблему, млада деца која су тек кренула да раде.

Није ово једна година да се седи, другу годину нико ништа не ради. Ето, моја Јелена нигде не наступа, из стана не излази - прича фолкерка и открива да има проблем са извршитељима.

- Мени је прошле године мама у августу сломила кук, дементна жена. Нисам била кући скоро два месеца. Један рачун нисам платила од око 8.000 динара, сад ми је стигло 30.000 да платим извршитељу! Један једини месец је прескочен, четвороструко скоро да платим сада! А заборавила сам, и ето.

Гоца каже да је помоћ државе коју је добила потрошила управо на рачуне, као и да је најтеже њеним колегама који имају кредите за стан.

- Добили смо помоћ, али то је само за рачуне било. Требало би бар некако помоћи музичарима, мислити на њих. Када сам говорила да певачи сада немају, мене су прозивали. Није то обичан вирус, већ пандемија. Знала сам, говорила сам да ће потрајати. Жао ми је музичара, то су колеге и људи који живе од тога, прехрањују породице. Почеће певачи да избегавају емисије, мораш купиш одело, хаљину, да се дотераш, све је то трошак. Знате ли колико је певача који су купили стан на кредит, од чега ће то да отплате?! Чула сам се са појединима, није им лако - прича певачица открива да ће на пролеће поново засукати рука на селу.

- Музика се зове наш бивши посао ако се нешто не промени. У селу сам код мајке, овде јадни сељаци не знају шта ће. Још мало нећемо имати шта да једемо, нешто да посадимо да поједемо је решење. Ићи ћемо у надницу и дневницу, сви на село, ко кога има. Посадимо башту и ето - рекла је .

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пјесник

19.03.2021 17:21

Носим тугу ко окове..

ОДГОВОРИТЕ