Верина песма " Мики Милане" месецима је хит на мрежама а она поносна!

Певачица Вера Матовић гостовала је у емисији где је говорила о својој песми која је већ месецима хит на друштвеним мрежама иако је давно снимљена.

Забава 17.03.2021 | 22:22
Верина песма " Мики Милане" месецима је хит на мрежама а она поносна!

С обзиром да њен стари хит "Мики Милане" већ неколико дана кружи друштвеним мрежама, Вера је сада прокоментарисала то што су млади "полудели" за њеном песмом. 

Од пошалице настао хит међу омладином

"Деца су рекла своје. Ударила сам печат. Свима сам била интересантна, деца су стајала испред продавнице испред мог плаката и једно дете није хтело да иде кући док му нису дали плакат. Сад су доказали да сам још увек у њиховим срцима. И јако ми је драго. Она датира већ годину и по дана, а сад је доживела врхунац. Цео свет, кад су и црнци научили текст. Поносна сам што се то сада проширило. Сваки клип је гледан. Деца то воле да гледају", прича Вера и додаје: 

"Ја сам народна певачица, нисам фолкерка, него сам баш народна, али сам увек убацивала ритмове да се то допадне и деци. Прво су ме пљували, као зашто певам сад то. Не смеју да ударе по омладини сад. Омладина је рекла своје и увек их поздрављам и подвлачим да сам поносна на њих. Ово их је сад подигло, и мене такође. Штета је да Вера Матовић и седи кући не може да им пева у кући, они би сигурно волели да се сретнемо. Можда ће их то проћи до тада". 

"Њих је повукла та мелодија, кратке речи, нема паузе између речи. Тако да, децо браво", прича Матовићка. 

Верин хит "Мики Милане" за песму Евросонга 

"Када сам то чула, само сам рекла да се деца шале са мном, али ми јако годи. Поготово што омладина прати Евросонг, и они су осетили да би ова песма и стварно победила. И колеге ми кажу браво. То је песма од 2009. године и тад је била успешна. Тад је изашла и песма "Питала сам попа", али ми се није свидео тај спот. Један стриптизер је дошао и  повукао ме пала сам преко њега, он је желео себе да подигне, мени то није одговарало. Могла сам да прекинем усред студија уживо, али то није ниво. Не треба нико да напушта студио, јер онда ниси јак, способан, ниси професионалан. Али зато не треба да се гледа", рекла је Вера. 

Вера каже да није могла ни да замисли да ће оволико да траје на музичкој сцени. 

"Можда сам сад најтраженија, никад нисам имала рекламу, никог нисам вукла за рукав. Све смо мој супруг, деца и ја. Датирам оволико година, али публика и народ то осећају. Народ није луд. Они тачно знају кога ће да држе горе. Крену певачи са добрим песмама, а ако публика отркије, она га и баца доле. Ти мораш да будеш човек, да будеш частан и поштен. Да ми је неко рекао да ћу оволико година да будем ту, не бих веровала. Ово је још једна круна на све. Сада је ово посебан успех. Направићу им неку другу песму, нећу их обрукати", открила је певачица. 

Водитељ се осврнуо и на Верин изглед. 

"Имам 100 година. Водим рачуна, сваког јутра џогирам. Идем кроз шуму, шетам, брзо ходање. Пазим о исхрани, здрављу. И могу да кажем да ниједном нисам била у болници", рекла је она. 

Да је песма популарна  не само код нас него и у региону говори снимак са једне ковид журке протеклог викенда, где млади Задрани у једној дискотеци певају и играју уз "Мики Милане" Вере Матовић!

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар