Шушкало се да се разводи, а он очекује 4. дете!

Борис Новковић постаје тата и то по четврти пут, а срећне вести је одмах потврдио да је љубав са Ирис победила све недаће и да ће њихова породица ускоро постати богатија за још једног члана.

Забава 17.03.2021 | 18:31
Шушкало се да се разводи, а он очекује 4. дете!

- Истина је, породица се повећава. Сви смо срећни, следећи месец нам стиже још један дечак. Одлучили смо се за име сина, али још увек нећемо да га откријемо и задржаћемо га за себе - рекао је пресрећно певач. 

Након што се у септембру прошле године четврта супруга Бориса Новковића иселила из њиховог дома, јавност је певачу наденула надимак Краљ неуспелих бракова. За познатог певача важи да је предусретљив, отворен и елоквентан када је реч о општим и пословним разговорима, али да је ћутљив и затворен по питању своје интиме

Међутим, изгледа да је вера у љубав ипак јача од сваког раскола, па се испоставља да је брачна криза превазиђена и да је повраћен мир породичног гнезда. Након привремене раздвојености, кантаутор Борис Новковић и супруга Ирис сада заједно ишчекују рођење сина, други рођендан ћеркице Си и његов нови албум за који је управо снимио сингл.

- Следећег месеца славићемо двапут, други рођендан наше кћеркице Си, који је 2. априла, а потом рођење синчића - рекао је кантаутор.

(Курир.рс/Сторy.хр Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар