Трагедија: Угушило се седмогодишње дијете у пожару

Једно седмогодишње дијете се јутрос угушило у пожару у стамбеној згради у Гостивару, саопштило је данас тужилаштво у Сјеверној Македонији.

Регион 16.03.2021 | 19:27
Трагедија: Угушило се седмогодишње дијете у пожару

Како се наводи, прва сазнања љекарског тима упућују на то да су дјетету ноге биле везане ланцем.

По исказу породице, разлог за везивање било то што је дете било "агресивно".

Основно тужилаштво у Гостивари утврђује кривичну одговорност, дало је наредбу за обдукцију тијела детета и разговара са очевицима.

Пожар је избио јутрос око око осам сати, а станари сусједних станова су почели да се евакушу тек када се дим проширио.

Ватрогасци су, по извјештајима медија, пожар гасили око један сат.

У стану у којем је избио пожар, нашли су и мајку угушеног дјетета, која је била повријеђена и шоку, те је одвезена у болницу.

(Бета) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мрква

16.03.2021 19:59

Боже драги, каквих "РОДИТЕЉА" има, цуј ЛАНЦЕМ везали, дијете АГРЕСИВНО од 7 година?? А КО га је направио агресивним?? ФУШ КВАЗИРОДИТЕЉИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооооо

17.03.2021 08:07

јаоооо јел могуће да се овакве ствари дешавају, као у хорор филмовима, отац и мајка доживотни затвор заслужују за ово, ако је дијете било агресивно или имало поремећај не заслужује везивање ланцима, социопате једне, биће да родитељи нису нормални

Name

Прогањаће их

16.03.2021 21:25

...заувујек у ноћима и сјећању с питањем "Зашто мајко , Зашто оче?" Заслужили су! Као и они моструми који убише дјете прије неколико година. Тукли га до смрти уз гласну музику... Ланцима ће их мртви син прогањати до краја живота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

16.03.2021 23:40

Неце те звјери немају ни образа ни цасти ни морала. Цовјек све висе лици на зивотињу мада ни зивотиње не раде сто раде људи.

Name

ре РЕ

20.03.2021 14:00

И змија ће да погине бранећи своје младе, ал жена остави дијете. Отац колац, може бит свако, ал мајка не. Један од тих примјера је и мајка наше херојине, наше звијезде Биљане Чекић, њена скромност сваком ко има душу срце кида. Како мајка може оставит дијете... ил то чинит свом дјетету.