Tragedija: Ugušilo se sedmogodišnje dijete u požaru

Jedno sedmogodišnje dijete se jutros ugušilo u požaru u stambenoj zgradi u Gostivaru, saopštilo je danas tužilaštvo u Sjevernoj Makedoniji.

Region 16.03.2021 | 19:27
Tragedija: Ugušilo se sedmogodišnje dijete u požaru

Kako se navodi, prva saznanja ljekarskog tima upućuju na to da su djetetu noge bile vezane lancem.

Po iskazu porodice, razlog za vezivanje bilo to što je dete bilo "agresivno".

Osnovno tužilaštvo u Gostivari utvrđuje krivičnu odgovornost, dalo je naredbu za obdukciju tijela deteta i razgovara sa očevicima.

Požar je izbio jutros oko oko osam sati, a stanari susjednih stanova su počeli da se evakušu tek kada se dim proširio.

Vatrogasci su, po izvještajima medija, požar gasili oko jedan sat.

U stanu u kojem je izbio požar, našli su i majku ugušenog djeteta, koja je bila povrijeđena i šoku, te je odvezena u bolnicu.

(Beta) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mrkva

16.03.2021 19:59

Bože dragi, kakvih "RODITELJA" ima, cuj LANCEM vezali, dijete AGRESIVNO od 7 godina?? A KO ga je napravio agresivnim?? FUŠ KVAZIRODITELJI

ODGOVORITE
Name

ooooo

17.03.2021 08:07

jaoooo jel moguće da se ovakve stvari dešavaju, kao u horor filmovima, otac i majka doživotni zatvor zaslužuju za ovo, ako je dijete bilo agresivno ili imalo poremećaj ne zaslužuje vezivanje lancima, sociopate jedne, biće da roditelji nisu normalni

Name

Proganjaće ih

16.03.2021 21:25

...zauvujek u noćima i sjećanju s pitanjem "Zašto majko , Zašto oče?" Zaslužili su! Kao i oni mostrumi koji ubiše djete prije nekoliko godina. Tukli ga do smrti uz glasnu muziku... Lancima će ih mrtvi sin proganjati do kraja života!

ODGOVORITE
Name

RE

16.03.2021 23:40

Nece te zvjeri nemaju ni obraza ni casti ni morala. Covjek sve vise lici na zivotinju mada ni zivotinje ne rade sto rade ljudi.

Name

re RE

20.03.2021 14:00

I zmija će da pogine braneći svoje mlade, al žena ostavi dijete. Otac kolac, može bit svako, al majka ne. Jedan od tih primjera je i majka naše herojine, naše zvijezde Biljane Čekić, njena skromnost svakom ko ima dušu srce kida. Kako majka može ostavit dijete... il to činit svom djetetu.