Шта кажу комшије Мирослава Илића о певачу и његовој супрузи?!

О Славују из Мрчајеваца комшије имају опречна мишљења, од оних који га хвале на сав глас до оних којима није по вољи.

Забава 16.03.2021 | 21:49
Шта кажу комшије Мирослава Илића о певачу и његовој супрузи?!

На општини Палилула, у насељу где живи певач Мирослав Илић, комшилук је разнолик, па тако и мишљења о познатом певачу. Његову музику углавном воле и скидају му капу за све што је урадио, али га приватно мало хвале, мало куде. За разлику од њега, о његовој супрузи Гордани немају тако лепо мишљење.

- Он уме да буде различитог расположења, ако је весео, знате да ће стати и попричати са вама, осмехнути се и нашалити, ако је намрштен, боље да му се и не јављате. С друге стране, његова жена је увек дрска, као да је она звезда, а не он - каже комшија којег смо затекли по повратку са пијаце.

Први комшија о Мирославу 

- О Мирославу најбоље говори дугогодишња каријера, не бих даље коментарисао - био је штур у одговору.

У близини Илићеве зграде је и тезга са цвећем и поврћем, а продавац чија је муштерија Мирослав дуги низ година, био је посебно расположен за разговор.

- Мирослав је лаке руке и увек остави бакшиш. Мирослав је увек насмејан и добро расположен. Виђамо га и са супругом, често заједно иду у набавку - каже продавац.

Комшије истичу да певач углавном овде борави током јесени и зиме, док је чим гране сунце у родним Мрчајевцима. Да немају сви лепо мишљење о певачу, открио је комшија из оближњег улаза.

- Не волим да сретнем ни њега, ни ону његову намргођену супругу. Он се још каткад јави, а она никад. Углавном су тмурни, фаце скамењене. Моје мишљење о њима је да су некултурни, а други нек мисле шта хоће - помало љутито је рекао старији господин.

Касирке из маркета где Мирослав често одлази 

- Овде се не понаша надмено, као и сваки други купац је.

Старија дама која је стајала у реду за касу и начула је разговор, умешала се и открила нам да певача дуго није срела, али да је пре тачно три године са њим заједно била у реду за пошту и да ју је Мирослав пријатно изненадио јер јој је уступио место.

Гордана бесна

У међувремену, пут нам је пресекла Илићева супруга Гордана.

- Чујем по крају да се распитујете за мене и мог супруга, да питате за наше здравље и ево ја вам сад кажем да смо одличног здравља и добро - бесно је поручила.

(Курир.рс/Блиц Фото:принтсцреен)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

комсија

16.03.2021 21:51

Она ме подсјеца на попадије из неких села.

ОДГОВОРИТЕ