Šta kažu komšije Miroslava Ilića o pevaču i njegovoj supruzi?!

O Slavuju iz Mrčajevaca komšije imaju oprečna mišljenja, od onih koji ga hvale na sav glas do onih kojima nije po volji.

Zabava 16.03.2021 | 21:49
Šta kažu komšije Miroslava Ilića o pevaču i njegovoj supruzi?!

Na opštini Palilula, u naselju gde živi pevač Miroslav Ilić, komšiluk je raznolik, pa tako i mišljenja o poznatom pevaču. Njegovu muziku uglavnom vole i skidaju mu kapu za sve što je uradio, ali ga privatno malo hvale, malo kude. Za razliku od njega, o njegovoj supruzi Gordani nemaju tako lepo mišljenje.

- On ume da bude različitog raspoloženja, ako je veseo, znate da će stati i popričati sa vama, osmehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvek drska, kao da je ona zvezda, a ne on - kaže komšija kojeg smo zatekli po povratku sa pijace.

Prvi komšija o Miroslavu 

- O Miroslavu najbolje govori dugogodišnja karijera, ne bih dalje komentarisao - bio je štur u odgovoru.

U blizini Ilićeve zgrade je i tezga sa cvećem i povrćem, a prodavac čija je mušterija Miroslav dugi niz godina, bio je posebno raspoložen za razgovor.

- Miroslav je lake ruke i uvek ostavi bakšiš. Miroslav je uvek nasmejan i dobro raspoložen. Viđamo ga i sa suprugom, često zajedno idu u nabavku - kaže prodavac.

Komšije ističu da pevač uglavnom ovde boravi tokom jeseni i zime, dok je čim grane sunce u rodnim Mrčajevcima. Da nemaju svi lepo mišljenje o pevaču, otkrio je komšija iz obližnjeg ulaza.

- Ne volim da sretnem ni njega, ni onu njegovu namrgođenu suprugu. On se još katkad javi, a ona nikad. Uglavnom su tmurni, face skamenjene. Moje mišljenje o njima je da su nekulturni, a drugi nek misle šta hoće - pomalo ljutito je rekao stariji gospodin.

Kasirke iz marketa gde Miroslav često odlazi 

- Ovde se ne ponaša nadmeno, kao i svaki drugi kupac je.

Starija dama koja je stajala u redu za kasu i načula je razgovor, umešala se i otkrila nam da pevača dugo nije srela, ali da je pre tačno tri godine sa njim zajedno bila u redu za poštu i da ju je Miroslav prijatno iznenadio jer joj je ustupio mesto.

Gordana besna

U međuvremenu, put nam je presekla Ilićeva supruga Gordana.

- Čujem po kraju da se raspitujete za mene i mog supruga, da pitate za naše zdravlje i evo ja vam sad kažem da smo odličnog zdravlja i dobro - besno je poručila.

(Kurir.rs/Blic Foto:printscreen)

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

komsija

16.03.2021 21:51

Ona me podsjeca na popadije iz nekih sela.

ODGOVORITE