Зорана: Пишу ми да сам се прозгоднила и да ћу бити леп леш!

Зорана Павић у Пулсу Србије на Курир телевизији открила је како се осећа поводом смрти многих својих колега.

Забава 16.03.2021 | 18:34
Зорана: Пишу ми да сам се прозгоднила и да ћу бити леп леш!

Певачица је признала да се осећа као да смо сви у зони сумрака, али да жели да насмеје и људе и да јој јој сметају "хејтери" којих је све више.

"Као да смо у зони сумрака. Приметила сам да нас је много уметника напустило, била сам и на сахрани Војкана Борисављевића. Било је потресно слушати "А сад адио". Претужно је када одлазе велики уметници и велики људи, не знам да ли Бог има неке планове. Важно је да не паднемо у колективну депресију, па бих поделила нешто што мислим да је део тренутка, а то је да не смемо да дозволимо да уђемо у меланхолију... Појавили су се људи који пласирају мржњу, али сада је отишло много далеко. Када сам се опростила од свог колеге, био је статус који не желим ни да препричам. Битно је да имате утисак да живот није стао. Смета им и када се нашалимо, као што сам ја рекла да сам на Коштуњаку да је свеж ваздух. Ми стварно не радимо свој посао, а не смемо ни да се насмејемо. Ствар је да научиш да живиш са проблемом, то кукање ником неће помоћи. Не значи да ако се смејемо, да не носимо туге у животу", рекла је Зорана.

Павићева је открила како је провела годину дана пандемије корона вируса.

"Мора човек да има вентил, мени је музика. Није само извор прихода, као што је глумцима. Недостаје бављење својим послом. Ја се окупљам са друштвом и певамо, а комшије шаљу музичке жеље. Носимо маске, ако нас слуша Кризни штаб. Човек мора да нађе вентил који никог не угрожава. Мени је хејтера жао јер су несрећни. Ја сам се захвалила људима који су заслужни за мој изглед, а коментар је био: 'Прозгоднила си се, кад умреш бићеш згодан леш', то је стварно страшно. Ти људи немају пријатеље, ако им смета што сам насмејана, само умем да носим свој проблем, можда би побегао из моје коже да их знаш. Морамо имати вентиле које никог не угрожавају, људи ми прете смрћу, то су све новоотворени профили који имају нула пратилаца, прате ме лудаци, баш сам почаствована (смех). Само да би се нешто ружно написало, не само да сам 'ружна', него ме сахрањују на мрежа. То је озбиљан проблем, Апелујем - да ја сутра умрем, неће умрети ваше незадовољство", каже Павићева.

"Пресрећна сам, али сам измалетретирала свој организам. Ја сам пребомбала корону, а да нисам ни знала да сам је имала. Први пут ово причам, пред пут на Косово, провела сам шест, седам дана у кревету. Остало ми је чуло мириса и укуса, али сам имала болове у костима. Пријатељи су ми доносили витамине, мандарине, ја сам мислила да ми је пао имунитет. Користила сам ригорозне методе, али ме брат натерао да урадим резултате на корону. Негативна сам сада, а пребомбала сам корону и да нисам знала. Тај пад имунитета је утицао да будем у кревету. Имам последице када је здравље у питању, али је све решиво, нека ја изгледам овако како изгледам", закључила је Зорана.

(Курир.рс Фото: принтцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар