Кућна помоћница Драгане Мирковић открила тајне из певачициног дворца!

Драгана Мирковић са супругом Тонијем ужива у раскошном дворцу који је као из бајке. Своју породицу склонила је од медија и јавности те они воде потпуно другачије животе од деце познатих.

Забава 16.03.2021 | 16:32
Кућна помоћница Драгане Мирковић открила тајне из певачициног дворца!

Иако певачица ужива у изобиљу, она је веома природна, опуштена и никада се није узвездила. Само речи хвале има о њена кућна помоћница која годинама ради за њу.

- Драгну познајем читав живот, и одмах могу да кажем да тој жени паре не ударају о главу. Остала је стабилна и нормална поред свега што има, а има све на свету. Ја сам Драгану и Тонија служила годинама, понекад сам им чувала децу кад су била мала док је Драгана наступала. Шта да кажем за Гагу, која ме је третирала као другарицу. Јесте да је захтевала максималну чистоћу и хигијену, али то се ваљда подразумева. Она ми је много помогла у животу, водила је моју породицу и мене на летовања, зимовања, мом сину је купила ауто, гледала је моју децу као да су њена, све нам је обезбедила - рекла је Драганина дугогодишња кућна помоћница за Свет.

(Курир.рс/Свет Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аутопут

16.03.2021 16:11

До насих двораца. СНСД се вратио. Надам се да це и СДС наци се у елиминаторном стаблу и да це преци радни праг, при борби за изборе.

ОДГОВОРИТЕ