ОЦ Јахорина: Добрим резултатима до нових инвестиција

Скупштина акционара а.д. Олимпијски центар Јахорина Пале закључила је на јуче одржаној сједници да је Олимпијски центар Јахорина у протеклој години, упркос отежаним условима рада усљед пандемије вируса корона, забиљежио добре пословне резултате који су надмашили сва очекивања, саопштено је из ОЦ "Јахорина".

Република Српска 16.03.2021 | 12:56
ОЦ Јахорина: Добрим резултатима до нових инвестиција

Једна од тачака дневног реда сједнице Скупштине била је и разматрање Плана пословања а.д. Олимпијски центар “Јахорина" Пале за 2021. годину, у склопу које је посебан акценат стављен на наставак инвестиционог програма и улагања у Јахорину.

"Након што је директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић саопштио разултате ОЦ Јахорина, који су и ове корона године бољи од претходних рекордних, те након што је образложио оправданост и критеријум за одабир нових инвестиција и планова, чланови Скупштине акционара су већински изгласали и усвојили Програм пословања и инвестиција за предстојећу годину", додају у саопштењу.

Из Олимпијског центра Јахорина су овом приликом изразили велику захвалност Влади Републике Српске, премијеру Републике Српске Радовану Вишковићу и предсједавајућем и српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику на подршци и повјерењу и нагласили да ће наставити предано да раде на развоју Јахорине и читаве регије.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Мосцоw 1980

16.03.2021 12:05

Токyо 2020.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

16.03.2021 12:17

Савршени резултати, цовид узнапредовао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

16.03.2021 12:32

Хоћели изнијети податак колико су добили пара од владе , колико је влада преузела њихови кредита, колико су вратили пара влади или уплатили пореза или некакву дивиденду ,шта од тога имају широке масе а за политичаре знам да су имали користи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иницијатор

16.03.2021 13:15

Требали су испланирати неку затворену ВИП стазу па да најбогатији од богатих могу скијати на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

16.03.2021 15:20

Резултата има,ал исто тако највеци број заразених на укц долази са Јахорине,тако да ако цемо реално о цему прицамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болесно друштво

16.03.2021 18:28

Неки који овдје коментаришу никад нису задовољни. И кад је вјест добра њима ништа не ваља. Шта код да неко напише увјек ће ти исти да испљују све. Такви коментари никоме не користе. Такви људи и да живе у најбољој држави и имају све опет им ништа не би ваљало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.03.2021 06:00

Идемо у планине јер нема зиме ??????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станица

17.03.2021 07:20

Миле Боровина давно испунио услове за пензију, јос мало остао да затаска криминал на Јахорини, а ова јалова опзиција не зна је ли досла или посла. Паркинг на Јахорини опстина поклонила ОЦ, исти продао и сада се цека измјена Регулационог плана, а познаваоци права добро знају да се паркинг не мозе преименовати у градјевинске квадрате. Правобранилац РС је на потезу. Али у РС је све могуце. Па тако мозда нам поцну падати пецена пилад са неба.

ОДГОВОРИТЕ