OC Jahorina: Dobrim rezultatima do novih investicija

Skupština akcionara a.d. Olimpijski centar Jahorina Pale zaključila je na juče održanoj sjednici da je Olimpijski centar Jahorina u protekloj godini, uprkos otežanim uslovima rada usljed pandemije virusa korona, zabilježio dobre poslovne rezultate koji su nadmašili sva očekivanja, saopšteno je iz OC "Jahorina".

Republika Srpska 16.03.2021 | 12:56
OC Jahorina: Dobrim rezultatima do novih investicija

Jedna od tačaka dnevnog reda sjednice Skupštine bila je i razmatranje Plana poslovanja a.d. Olimpijski centar “Jahorina" Pale za 2021. godinu, u sklopu koje je poseban akcenat stavljen na nastavak investicionog programa i ulaganja u Jahorinu.

"Nakon što je direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić saopštio razultate OC Jahorina, koji su i ove korona godine bolji od prethodnih rekordnih, te nakon što je obrazložio opravdanost i kriterijum za odabir novih investicija i planova, članovi Skupštine akcionara su većinski izglasali i usvojili Program poslovanja i investicija za predstojeću godinu", dodaju u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra Jahorina su ovom prilikom izrazili veliku zahvalnost Vladi Republike Srpske, premijeru Republike Srpske Radovanu Viškoviću i predsjedavajućem i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na podršci i povjerenju i naglasili da će nastaviti predano da rade na razvoju Jahorine i čitave regije.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Moscow 1980

16.03.2021 12:05

Tokyo 2020.

ODGOVORITE
Name

Mm

16.03.2021 12:17

Savršeni rezultati, covid uznapredovao.

ODGOVORITE
Name

Неко

16.03.2021 12:32

Хоћели изнијети податак колико су добили пара од владе , колико је влада преузела њихови кредита, колико су вратили пара влади или уплатили пореза или некакву дивиденду ,шта од тога имају широке масе а за политичаре знам да су имали користи.

ODGOVORITE
Name

inicijator

16.03.2021 13:15

Trebali su isplanirati neku zatvorenu VIP stazu pa da najbogatiji od bogatih mogu skijati na miru.

ODGOVORITE
Name

Patriota

16.03.2021 15:20

Rezultata ima,al isto tako najveci broj zarazenih na ukc dolazi sa Jahorine,tako da ako cemo realno o cemu pricamo

ODGOVORITE
Name

Bolesno društvo

16.03.2021 18:28

Neki koji ovdje komentarišu nikad nisu zadovoljni. I kad je vjest dobra njima ništa ne valja. Šta kod da neko napiše uvjek će ti isti da ispljuju sve. Takvi komentari nikome ne koriste. Takvi ljudi i da žive u najboljoj državi i imaju sve opet im ništa ne bi valjalo.

ODGOVORITE
Name

Re

17.03.2021 06:00

Idemo u planine jer nema zime ??????????

ODGOVORITE
Name

Stanica

17.03.2021 07:20

Mile Borovina davno ispunio uslove za penziju, jos malo ostao da zataska kriminal na Jahorini, a ova jalova opzicija ne zna je li dosla ili posla. Parking na Jahorini opstina poklonila OC, isti prodao i sada se ceka izmjena Regulacionog plana, a poznavaoci prava dobro znaju da se parking ne moze preimenovati u gradjevinske kvadrate. Pravobranilac RS je na potezu. Ali u RS je sve moguce. Pa tako mozda nam pocnu padati pecena pilad sa neba.

ODGOVORITE