Црна Гора поново пред потпуним закључавањем

Институт за јавно здравље предложиће тотално закључавање Црне Горе, због "сложене забрињавајуће и алармантне" ситуације, изјавила је данас епидемиолог Марија Божовић.

Регион 16.03.2021 | 09:18
Црна Гора поново пред потпуним закључавањем

Министарство здравља прошле седмице донијело је нове епидемиолошке мјере које подразумијевају закључавање 11 градова и општина, а за сутра су најављене нове.

"Уколико би дошло до закључавања земље имали би резултата, али би се и након тога морале поштовати основне мере јер је вирус ту, а на то нас упозоравају свакодневне бројке", казала је Божовић гостујући у емисији Боје јутра Телевизије Вијести.

Оцјенила је да се са ригорозним мјерама не касни, али се касни са адекватним нивоом поштовања актуелних мјера.

Позвала је грађане да се вакцинишу и истакла да бројеви не лажу.

"Бројке су високе и пад ће се десити када будемо схватили озбиљност ситуације и променом понашања предузмемо одговарајуће мере", рекла је Божовић, преноси портал Вијести.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Станисављевиц

16.03.2021 08:21

Ала будала

ОДГОВОРИТЕ
Name

путник

16.03.2021 08:28

јос мало па су све овце у тору, цобани су се побринули да покрију све излазе да неби која овца побегла. ееее овце. бил гејтс -бил рацун гејт -врата. остварује се оно сто су "теоретицари завере" говорили јос прије 10 година. планови су давно објављени. само слепи код оцију никако да прогладају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.03.2021 08:58

А болесни и умрли за тебе су изгледа измишљени.

Name

За Путник

16.03.2021 09:20

Ста ти предлазес да се ради паметњаковицу?

Name

Јоксим

16.03.2021 13:07

Ре за путник:ево ја цу ти предлозити.Престани тестирати људе,укини све мјере,и пусти да зивот теце као прије.И ево гарантујем да це резултат бити исти.Јер,од тестирања немас ниста,с обзиром да не постоји лијек против короне,сто знаци да се лијеци као и обицна грипа,јацањем имунитета,ста ти знаци да ли имас корону или грипу обицну.Мјере-па мјере немају никакве везе с повецањем и падом броја заразених,то сам овде на порталу сто пута доказао.Ста јос ти треба да схватис неке ствари?