Не пјешачком прелазу тешко повријеђен пјешак

Ради указивања љекарске помоћи, повријеђени је превезен у Кантоналну болницу Зеница

Босна и Херцеговина 15.03.2021 | 18:04
Не пјешачком прелазу тешко повријеђен пјешак

На Главној градској магистрали у Зеници, тачније у улици Сарајевска, на пјешачком прелазу дошло је до саобраћајне несреће у којој је тешке, животно угрожавајуће, повреде задобио пјешак, сазнаје "Аваз".

Према ријечима Алдине Алић, портпаролке МУП-а ЗДК, у несрећи су учествовали возило Сеат, којим је управљао Н.Т. и пјешак Ш.Х. (77).

- Том приликом, пјешак је задобио тешке тјелесне повреде, животно угрожавајуће. Ради указивања љекарске помоћи, он је превезен у Кантоналну болницу Зеница - каже Алић.

Истиче да је на мјесту несреће извршен увиђај. Како сазнаје "Аваз", повријеђени пјешак бит ће оперисан у зеничкој болници, а возач је приведен.

(Аваз) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ма има и пјесака.

15.03.2021 17:14

Прелазе као да аута не постоје. Јос стави оне слусалице и не мозес га ни примјетити. Не казем има и дивљања у саобрацају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

16.03.2021 01:10

Ђед од 77 година фура слушалице на ушима?! Још нисам то видио, а свашта сам се нагледао!

Name

Критичар

16.03.2021 16:35

Ре Ма има и пјешака Па наравно да ће на пјешачком прелазити пјешаци и понашати се као да аута не постоје! Зато пјешачки прелази и служе. А возач није смио ићи превеликом брзином и морао је стати испред пјешачког прелаза. Ко зна колико је брзо возио кад је човјек који је ударен у животној опасности. И још нешто! Какве везе имају слушалице са преласком преко пј. прелаза? Како мислиш да глуве особе пређу улицу? Баш си паметњаковић!

Name

греендестинy

15.03.2021 18:23

Ре: ма има и пјешака Знак СТОП, који значи обавезно заустављање до 0 км/х, је испред 95% пјешачких прелаза са разлогом, а то је да се натјерају возачи да пазе. Станите 10-15 мин поред пјешачког гдје има СТОП па ћете видјети да то нико од возача не бенда ни 2%.

ОДГОВОРИТЕ