Инфлуенсер уградио силиконске груди због опкладе!

Колумбијски модел и инфлуенсер Џеферсон Косио недавно је шокирао милионе пратилаца показујуц́и своје нове груди након што је прошао процедуру имплантације дојке као опкладу са својим шогором...

Занимљивости 15.03.2021 | 17:42
Инфлуенсер уградио силиконске груди због опкладе!

Yеферсон Цоссио, који има импресивну публику на више платформи друштвених медија, попут Инстаграма, Фацебоок-а и ТикТок-а, специјализирао се за подвале и напете садржаје, али чак су и његови највернији фанови били изненађени његовом најновијом акцијом.

Прошлог месеца је млади модел објавио да се кладио са својим шогором (муж женине сестре -свастике) колегом инфлуенцером Јхоан Лопезом.

Опкалда је била да је морао да достигне 3 милиона следбеника на Инстаграму у одређеном временском периоду, а ако је изгубио, морао је да угради женске груди. Ако би овај успео у тој броју, Лопез је морао да угради силиконске имплантате. На крају су обојица добили груди

"Ако изгубим ову опкладу коју сам склопио са Јхоаном Лопезом, морам да уградим груди“, написао је Yеферсон Цоссио на Инстаграму.

"Можете ли да ме замислите као старца који причам причу о томе како сам" изгубио опкладу и завршио са овим огромним грудима? “

"Међутим, нисам забринут, вец́ сам разговарао са колумбијска козметичком клиником и објаснили су ми како то можемо учинити без оштец́ења мојих пекторала“, додао је Цоссио.

"Имплантате носим 3 дана, а затим их извадим; ожиљак ц́е бити врло мали и биц́е покривени тетоважама, тако једва приметним “.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Yеф (@yеферсонцоссио)



Yеферсон је на крају досегао 3 милиона следбеника на Инстаграму пре него што се очекивало, па је управо Лопез морао да им угради груди, али популарни инфлуенцер закључио је да би било забавно поделити то искуство са својим пријатељем, па су обојица отишла под нож!

Мало је оних који су мислили да ц́е то заиста проц́и, али пре неколико дана Цоссио је на својој Инстаграм страници открио своје нове груди, и оне су дефинитивно биле нешто за видети ... И он и Лопез носили су грудњаке за побољшање визуелног ефекта пратилаца на друштвеним мрежама.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар