Influenser ugradio silikonske grudi zbog opklade!

Kolumbijski model i influenser Džeferson Kosio nedavno je šokirao milione pratilaca pokazujući svoje nove grudi nakon što je prošao proceduru implantacije dojke kao opkladu sa svojim šogorom...

Zanimljivosti 15.03.2021 | 17:42
Influenser ugradio silikonske grudi zbog opklade!

Yeferson Cossio, koji ima impresivnu publiku na više platformi društvenih medija, poput Instagrama, Facebook-a i TikTok-a, specijalizirao se za podvale i napete sadržaje, ali čak su i njegovi najverniji fanovi bili iznenađeni njegovom najnovijom akcijom.

Prošlog meseca je mladi model objavio da se kladio sa svojim šogorom (muž ženine sestre -svastike) kolegom influencerom Jhoan Lopezom.

Opkalda je bila da je morao da dostigne 3 miliona sledbenika na Instagramu u određenom vremenskom periodu, a ako je izgubio, morao je da ugradi ženske grudi. Ako bi ovaj uspeo u toj broju, Lopez je morao da ugradi silikonske implantate. Na kraju su obojica dobili grudi

"Ako izgubim ovu opkladu koju sam sklopio sa Jhoanom Lopezom, moram da ugradim grudi“, napisao je Yeferson Cossio na Instagramu.

"Možete li da me zamislite kao starca koji pričam priču o tome kako sam" izgubio opkladu i završio sa ovim ogromnim grudima? “

"Međutim, nisam zabrinut, već sam razgovarao sa kolumbijska kozmetičkom klinikom i objasnili su mi kako to možemo učiniti bez oštećenja mojih pektorala“, dodao je Cossio.

"Implantate nosim 3 dana, a zatim ih izvadim; ožiljak će biti vrlo mali i biće pokriveni tetovažama, tako jedva primetnim “.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yef (@yefersoncossio)



Yeferson je na kraju dosegao 3 miliona sledbenika na Instagramu pre nego što se očekivalo, pa je upravo Lopez morao da im ugradi grudi, ali popularni influencer zaključio je da bi bilo zabavno podeliti to iskustvo sa svojim prijateljem, pa su obojica otišla pod nož!

Malo je onih koji su mislili da će to zaista proći, ali pre nekoliko dana Cossio je na svojoj Instagram stranici otkrio svoje nove grudi, i one su definitivno bile nešto za videti ... I on i Lopez nosili su grudnjake za poboljšanje vizuelnog efekta pratilaca na društvenim mrežama.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar