Откривено зашто су Хари и Меган дали скандалозни интервју

Меган Маркл се, према писању страних медија, већ повезује са старијим демократама због својих амбиција да постане прва америчка председница!

Магазин 15.03.2021 | 14:20
Откривено зашто су Хари и Меган дали скандалозни интервју

Своје политичке амбиције војвоткиња од Сасекса је већ раније открила својим пријатељима, а сад се нада да ће њен бомбастични интервју с Опром Винфри ојачати њену подршку у САД-у, открили су извори за Тхе Маил он Сундаy.

Према наводима једног старијег британског политичара, који је службовао за време премијера Тонија Блера и уско је повезан с Вашингтоном, Меган се отворено умрежава с високопозиционираним демократама како би добила помоћ у окупљању тимова за прикупљање средстава и кампању за Белу кућу!

"Блеристи, интернационалистичке и демократске страначке мреже брује разговорима о политичким амбицијама Меган и потенцијалној подршци", открива анонимни извор за британски лист.

Верује се да је Меганин фокус на кампањи 2024. ако председник Бајден, који ће тада имати 82 године, не одлучи да се кандидује и други пут. Ако успе у својим амбицијама, у историју би се уписала као прва председница САД-а.

Њен пријатељ и биограф Омид Скуби тврдио је такође раније да је бивша глумица бацила око на фотељу Овалне канцеларије.

"Меган је отелотворење америчког сна. Једног дана можда ћемо гледати како постаје председница", рекао је аутор књиге Финдинг Фреедом: Харрy, Мегхан анд тхе Макинг оф а Модерн Роyал Фамилy у једном документарцу.

Да војвоткиња од Сасекса озбиљно размишља о кандидатури рекао је још један њен пријатељ за Ванитy Фаир.

"Један од разлога зашто толико није желела да се одрекне америчког држављанства је могућност уласка у политику", коментарисао је пријатељ њен кратак боравак у Британији.

Међутим, бииграф Ендрју Мортон сматра да војвоткиња нема довољно "дебелу кожу" да би се кандидовала за председницу, а своју осетљивост на критике истакла је и током разговора с Опром.

"Категорички тврдим да она нема никакве шансе да се икад кандидује за председницу. Појели би је живу", рекао је прошле године за Ванитy Фаир Мортон, аутор књиге Мегхан: А Холлywоод Принцесс.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милутин

15.03.2021 13:33

Од толико демократа она да уђе у бијелу кућу. Она не може ни близу бијеле куће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мутин

15.03.2021 15:48

Кад је могао сенилни деда мозе вала и она. Код демократа је највазније да се прави циркус.

Name

Овако

15.03.2021 15:23

Хоће Енглеска поново да влада Америком. Попили су до сад сав чај са Бостонске чајанке. Само лукаво.

ОДГОВОРИТЕ