Otkriveno zašto su Hari i Megan dali skandalozni intervju

Megan Markl se, prema pisanju stranih medija, već povezuje sa starijim demokratama zbog svojih ambicija da postane prva američka predsednica!

Magazin 15.03.2021 | 14:20
Otkriveno zašto su Hari i Megan dali skandalozni intervju

Svoje političke ambicije vojvotkinja od Saseksa je već ranije otkrila svojim prijateljima, a sad se nada da će njen bombastični intervju s Oprom Vinfri ojačati njenu podršku u SAD-u, otkrili su izvori za The Mail on Sunday.

Prema navodima jednog starijeg britanskog političara, koji je službovao za vreme premijera Tonija Blera i usko je povezan s Vašingtonom, Megan se otvoreno umrežava s visokopozicioniranim demokratama kako bi dobila pomoć u okupljanju timova za prikupljanje sredstava i kampanju za Belu kuću!

"Bleristi, internacionalističke i demokratske stranačke mreže bruje razgovorima o političkim ambicijama Megan i potencijalnoj podršci", otkriva anonimni izvor za britanski list.

Veruje se da je Meganin fokus na kampanji 2024. ako predsednik Bajden, koji će tada imati 82 godine, ne odluči da se kandiduje i drugi put. Ako uspe u svojim ambicijama, u istoriju bi se upisala kao prva predsednica SAD-a.

Njen prijatelj i biograf Omid Skubi tvrdio je takođe ranije da je bivša glumica bacila oko na fotelju Ovalne kancelarije.

"Megan je otelotvorenje američkog sna. Jednog dana možda ćemo gledati kako postaje predsednica", rekao je autor knjige Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family u jednom dokumentarcu.

Da vojvotkinja od Saseksa ozbiljno razmišlja o kandidaturi rekao je još jedan njen prijatelj za Vanity Fair.

"Jedan od razloga zašto toliko nije želela da se odrekne američkog državljanstva je mogućnost ulaska u politiku", komentarisao je prijatelj njen kratak boravak u Britaniji.

Međutim, biigraf Endrju Morton smatra da vojvotkinja nema dovoljno "debelu kožu" da bi se kandidovala za predsednicu, a svoju osetljivost na kritike istakla je i tokom razgovora s Oprom.

"Kategorički tvrdim da ona nema nikakve šanse da se ikad kandiduje za predsednicu. Pojeli bi je živu", rekao je prošle godine za Vanity Fair Morton, autor knjige Meghan: A Hollywood Princess.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milutin

15.03.2021 13:33

Od toliko demokrata ona da uđe u bijelu kuću. Ona ne može ni blizu bijele kuće.

ODGOVORITE
Name

Re Mutin

15.03.2021 15:48

Kad je mogao senilni deda moze vala i ona. Kod demokrata je najvaznije da se pravi cirkus.

Name

Ovako

15.03.2021 15:23

Hoće Engleska ponovo da vlada Amerikom. Popili su do sad sav čaj sa Bostonske čajanke. Samo lukavo.

ODGOVORITE