"Талас промјена у Црној Гори је незаустављив"

Грађани Никшића су на данашњим изборима поручили лично лидеру ДПС и актуелном председнику Милу Ђукановићу, рођеном Никшићанину, да је његово политичко време прошло и да је талас промена у Црној Гори незаустављив, поручио је лидер Праве Црне Горе Марко Милачић.

Регион 14.03.2021 | 23:48
"Талас промјена у Црној Гори је незаустављив"

Милачић истиче да је слободни народ у Никшићу победом над Демократском партијом социјалиста задао коначан политички ударац партији Мила Ђукановића, не само у том граду, већ у читавој Црној Гори.

Тиме су, истиче, "распршене све пропагандно пласиране наде да може бити говора о повратку ДПС-а, након 30. августа."

"Упркос огромној концентрацији криминогених активности у Никшићу у режији одлазећег локалног режима у претходним месецима, упркос бројним притисцима на изборни дан, жеља за променама била је јача. Без икакве дилеме данашња победа покренуће додатни талас развлашћивања ДПС-а на свим нивоима, на свим наредним изборима у Црној Гори", навео је Милачић у саопштењу достављеном медијима.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

реалност

15.03.2021 06:43

Нас у РС цека муцан пут, одлазак папака са водецих функција. Наравно, папак остаје у приватном зивоту на слободи, ха, ха..изузев онох водецих, које правда треба да стигне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дајана

15.03.2021 09:12

А када цемо ми Херцеговци оцерати ДОДИКА са власти највецег лопова и тјиранина овога свијета то је наказа