Дневник 2 14.03.2021.

Дневник 2 БН телевизије:

Република Српска 14.03.2021 | 20:00
Дневник 2 14.03.2021.

32 људи преминуло усљед вируса корона, више од 1.000 новозаражено у посљедња 24 часа у БиХ.

Зашто још није затворена Канцеларија високог представника у БиХ?

Институције у БиХ не објављују све податке о раду и трошењу новца: чекају се измјене закона.

Све лошија демографска слика Српске: за годину дана изгубили смо становника колико имају Љубиње и Костајница заједно, упозорава Чавић. 

Локални избори у Никшићу, другом по величини граду у Црној Гори.

(БН ТВ)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

МОПЕД

14.03.2021 17:20

Не знам може бити да је цимање ЕУ, Шкотска и референдум, али што се нас тиче то је итекако дио инспекционе мапе. За референдум и крај прича с Југославијом и после је вријеме и ово је задње поље Југославије које је за одвајање. Косово, то је нешто у равнотежи са стагнацијом запада и паникама на западу, али и олујом и бљеском, Српска је покрајина. Хрватски посао сем Херцег Босне је завршен и што се њих тиче могу само у нападачком режиму бити дио Полигона 2, а ако мирују с њима је завршено. Но, Радмановићев нож у леђа Додику је нешто што отвара ствар да је ово испрдавање и медиаактивност, тако да ваља то код Додика мало посложити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прототп СНСД

14.03.2021 17:30

Сада је потпун. Ја сам упао као неочекиван, јер сам био изван СНСД, дакле симпатизер. Но, сад кад је Радмановић дефакто мешетар, а кобијаги заступа неки народ и Додика, стари прототип СНСДа. Важи, додуше сада је егал, Додик је стрпљив, али Радмановић очито осцилује, осцилације медиаактивитет, шта ја знам похлепан политичар види као предност, бољи и стабилниј, махом укључује одсуство похлепе и медиаактивитет види као слабост, шта више као радиоактивитет ком се ставља саркофаг, мапа, а да се не говори да су такве политике имају веома ограничен спектар информација за јавност, али обилно их има и тешко да их нема што их чини рањивима, тим њиховим грешкама. То је интерна контрадикција као и у сваког зла хоће да буде и плус и минус. У овом случају по једним аршинима хоће да заступају грађане, али би у ствари да манипулишу и испрдавају се, што је доста различито од техничких немогућности, али је расцјеп који су си дозволили из глупости, па нека и лукавство, а ми смо, и можемо се и испрдавати и са послом и државом и свим што је пред нама. Кад су долазили у политику морали су знати да је то одговорно мјесто. Радамновић је загорео на ситним нагонима на спрдњу иако је успио смоћи снаге да док сам критиковао СДС води рачуна о вијестима, сад је касно и СНСД прототип као и прототип уопште политике је информација која уопште у простору спознаје постоји, без обзира на ишта у будућности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пољак

14.03.2021 17:59

Три премијера су се требали договорити и тразити од појединих земаља да 'донирају вакцине' а платити им алтернативним путем. Људи умиру, вирус је полудио. Ни вакцине нису довољне. Ови наси дебили прицају о високом представнику док се људи масовно разболијевају. Попут бумеранга нам се враца политика подривање дрзаве БиХ, само нико нема.. да то казе. Све су то климоглавци и саблонисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Размишљам нешто.

14.03.2021 18:02

Знам да и птице знају да су се политичари отуђили од народа нешто мање у свијету, него код нас, а с друге стране шта птице знају, цвркутати, твитат. Да ли политичари уопште имају преглед шта је рецимо једном стану или домаћинству с просјечним примањима треба. Знам бавили су се и стратегијама, али и завртањима, многи од њим су нако имућнији људи, не говорим о они експрес тајкунима, који не знају гдје је ни лијево ни десно, ако тамо нема пара. Можда су и изгубили осјећај. Наравно, народ дуго је више био у невољи него што је се паметно и математички, али извукао, па како гдје, а сада кад су нам крила бурног изласка из кризе сасјечена, јер су грешка за нова времена, и сами знамо да се протести заврте на сто начина не остаје ништа друго до начини спознаје света око себе, неприлика као и њихово аргументовано решавање (пеглање миленијског таласа на локалитетима и познавање спектра), а и богаћење трезора, оног што ваља у животу, од локалитета до кристала, као и разних димензија које су нам блиске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

14.03.2021 18:12

ОХР че отићи кад се испуне услови 5/2 мада сам заборавио шта то значиАл једно је сигурно док војна имовине не пређе у власништво државе да би се неке локације уступиле НАТО савезуДа не би пало коме на памет да икада више узме оружје у руке.....Ко то не поржава хоче белај на овим просторима.....Прво нек напарави белај у својој кучи....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зато сто није

14.03.2021 18:20

Затворен Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станивук Драшковић

14.03.2021 18:26

Зато што неће СДС и ПДП...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бебећи

14.03.2021 19:25

Ма шта сам знао о овом сад све и да има боље, живот може бити права ствар, али ако гледаш наопака, простиј је од механике, дим, даљина и прашмна.

ОДГОВОРИТЕ