Вијести: Копривица угрожен, добио полицијску заштиту

Функционеру Демократа и носиоцу листе „Мир је наша нација - Не дамо Никшић" Мому Копривици је одређена привремну полицијску пратњу, потврђено је “Вијестима”.

Регион 13.03.2021 | 10:41
Вијести: Копривица угрожен, добио полицијску заштиту

Он је пратњу добио до коначне одлуке Агенције за националну безбедност , због претњи које је добијао, а збго чега је сматрано да му је угрожена безбедност.

"Вијести" наводе да полиција мотри на Копривицу и на његову кућу, након што су Демократе упутиле допис в.д директору Управе полиције Зорану Брђанину.

Из те партије су пре пет дана саопштили да је Копривици угрожена личност број један у Црној Гори, јер је добио озбиљне претње на друштвеним мрежама.

Наведено је да је у просторије Демократа у Никшићу долазио и брат контроверзног бизнисмена Бранислава Мићуновића, кога су Копривица и функционери те партије јавно прозивали и повезивали са притисцима на њихове активисте у Никшићу.

Председник Клуба посланика у Скупштини “Мир је наша нација” Борис Богдановић је након тих догађаја упутио писмо Брђанину, потврђено је из прес службе Демократа, који наводе да је никшићка полиција одмах реаговала.

Демократе су захвалиле Центру безбедности Никшић, као и в.д. директору Управе полиције на, како наводе, правовременој реакцији.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар