ПОКЛОН – 300 спинова +10 КМ + 20% на све уплате!

Онлине профит на дохват руке. Са само пар кликова бесплатно зграби 300 спинова и 10 КМ + 20% ЕXТРА!

Забава 12.03.2021 | 14:02
ПОКЛОН – 300 спинова +10 КМ + 20% на све уплате!

Само у Меридиану данас имате прилику да добијете нешто бесплатно. Зашто? Зато, што је само Меридиан – кућа највећих бонуса на планети и једина у Босни и Херцеговини која даје овакве поклоне. Шта треба урадити да се добије БЕСПЛАТНО 300 СПИНОВА за најбољу забаву, са додатних 10 КМ за спортску прогнозу?

Ствар је једноставнија, него што сте и у машти замишљали. Све што је потребно јесте пар кликова, на wеб сајту меридианбет.ба! Региструјете се, а бонус од 300 БЕСПЛАТНИХ СПИНОВА, за Меридиан Онлине Казино, са 10 КМ за БЕСПЛАТНУ СПОРТСКУ ПРОГНОЗУ, је у вашој руци.

Наравно да то није све. Меридиан је увијек корак испред свих, тако да ову понуду пажљиво размотрите. Зашто? Зато што у Меридиану играте своју игру готово без икакавог ризика. Овај викенд Меридиан све своје играче награђује са ЕXТРА БОНУСОМ ОД 20% на уплате банковним картицама ( виса, маестро, мастерцард ).

Немате разлога да чекате било кога више, уплаћујете кад ви желите, а Меридиан части са 20%. Али, не само банковним картицама, јер ако уплатите е-банкингом, ваша уплата је такође „бустована“ са додатних 20% бонуса

Наравно, увијек незаобилазна Меридиан допуна. „Буст“ од 20% је феноменалан разлог да искористите прилику, да на Духанпромет и Рива трафикама, купите Меридиан допуну, јер ћете типовати на највеће квоте на планети!

И оно што сви знају! Меридиан нема додатних трошкова, нема манипулативних накнада, Меридиан је кућа највећих бонуса. Тамо гдје сви узимају провизију, Меридиан само додатно части!

Меридиан – кућа највећих бонуса!

(БН)