POKLON – 300 spinova +10 KM + 20% na sve uplate!

Online profit na dohvat ruke. Sa samo par klikova besplatno zgrabi 300 spinova i 10 KM + 20% EXTRA!

Zabava 12.03.2021 | 14:02
POKLON – 300 spinova +10 KM + 20% na sve uplate!

Samo u Meridianu danas imate priliku da dobijete nešto besplatno. Zašto? Zato, što je samo Meridian – kuća najvećih bonusa na planeti i jedina u Bosni i Hercegovini koja daje ovakve poklone. Šta treba uraditi da se dobije BESPLATNO 300 SPINOVA za najbolju zabavu, sa dodatnih 10 KM za sportsku prognozu?

Stvar je jednostavnija, nego što ste i u mašti zamišljali. Sve što je potrebno jeste par klikova, na web sajtu meridianbet.ba! Registrujete se, a bonus od 300 BESPLATNIH SPINOVA, za Meridian Online Kazino, sa 10 KM za BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU, je u vašoj ruci.

Naravno da to nije sve. Meridian je uvijek korak ispred svih, tako da ovu ponudu pažljivo razmotrite. Zašto? Zato što u Meridianu igrate svoju igru gotovo bez ikakavog rizika. Ovaj vikend Meridian sve svoje igrače nagrađuje sa EXTRA BONUSOM OD 20% na uplate bankovnim karticama ( visa, maestro, mastercard ).

Nemate razloga da čekate bilo koga više, uplaćujete kad vi želite, a Meridian časti sa 20%. Ali, ne samo bankovnim karticama, jer ako uplatite e-bankingom, vaša uplata je takođe „bustovana“ sa dodatnih 20% bonusa

Naravno, uvijek nezaobilazna Meridian dopuna. „Bust“ od 20% je fenomenalan razlog da iskoristite priliku, da na Duhanpromet i Riva trafikama, kupite Meridian dopunu, jer ćete tipovati na najveće kvote na planeti!

I ono što svi znaju! Meridian nema dodatnih troškova, nema manipulativnih naknada, Meridian je kuća najvećih bonusa. Tamo gdje svi uzimaju proviziju, Meridian samo dodatno časti!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

(BN)