Зашто деградирате Народну скупштину и замајавате народ

- Позивам предсједницу Жељку Цвијановић и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика да реализују закључке које су усвојени на сједници Народне скупштине јер у противном сва њихова представа ће се показати као још један у низу игроказа и замајавања сопстевног народа – истакао је Миладин Станић, шеф Клуба посланика СДС. 

Република Српска 12.03.2021 | 11:24
Зашто деградирате Народну скупштину и замајавате народ

„Ја вам сад одговорно тврдим да ће Милорад Додик и Жељка Цвијановић показати кукавичлук и неће реализовати закључке којима се јуначки бусају у прса пред јавности Републике Српске. Да би убрали који политички поен, направиће још већи притисак на Републику Српску“, појаснио је Станић.

Станић појашњава да Додик годинама крчми судбину сопственог народа вежући судбину Републике Српске за своју сопствену политичку судбину. 

„Годинама Додик сазива посебне сједнице и доноси закључке који се не проводе нигдје и забораве се трећи дан након сједнице. Додик је чак и признао да зна да Инцко неће доћи у Народну скупштину да поднесе извјештај али је и даље наставио своју представу за јавност. Годинама се већ не проводе закључци Народне скупштине а само се срозава њен дигнитет“ – казао је Станић. 

Станић је рекао да постоје закључци Народне скупштине Републике Српске да се повуку српски представници из институција БиХ али да његови министри на челу са Тегелтијом још сједе у Савјету министара.

„Све што Милорад Додик и Жељка Цвијановић раде, раде у дневно-политичке сврхе. Без идеје, визије а и политичке одговорности. Народна скупштина је толико понижена Додиковом самовољом а судбина Републике Српске се покушава везати са политичку судбину Милорада Додика. СДС неће давати легитимитет политици једног човјека“, закључио је Станић.

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Ре

12.03.2021 10:34

Немојте тако господине, наш Милорад упорно ради на самосталности али оној правој самосталности - не РС-а неко БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.03.2021 10:36

Знамо ми све то...И са нас замајавају и праве будалама и пљачкају.Само сто они из Снсд нису још схватили са ми знамо... Али схватиће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

12.03.2021 12:13

Јос је боље када знас да вас је..е у здрав мозак.....на крају милиони у његовим дзеповима а у твојим ниста

Name

ЖИКА Ж

12.03.2021 10:43

ЗА МИЛУ И БИСЕРКУ "ЗАБАВИ МЕ ЗАБАВИ ДА МИ СРЦЕ НЕ ОЛАБАВИ"

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

12.03.2021 10:52

Е ВАЛА СТАНИЦУ СВАКА ТИ КЕ НА МЈЕСТУ ВРИЈЕДЈАЈУ НАРОДУ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ УМЈЕСТО ДА СЕ БАВЕ КАКО ПРЕЗИВЈЕТИ ПОМОЦИ МАЛЕ ПРИВРЕДНИКЕ СВИ СМО У ГУНГУЛИСВИ ПУЦАМ9 ВАКЦИНА НЕМА ОНИ НИСТА НЕРАДЕ ОВА ВЛАФА АМА БАС НИСТА НИСУ ДОРАСЛИ СИТУАЦИЈИ ЗАСТО НЕСТАВЕ ЉУДЕ ДА ЗНАЈУ СВОЈ ПОСАО НЕГО СУ САМО ДОБРИ У ЗАДУЗИВАЊУ СВАКИ ДАН НОВИ КРЕДИТ ЗА ЊИХОВЕ ПЛАЗЕ КО ПЕТКОВИЦА ИХ А НИСТА НЕРАДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миx

12.03.2021 10:54

Све раде против народа. Баја и његова раја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

12.03.2021 10:55

Биједа од човека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

12.03.2021 11:21

Сви ви нас замајавате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неиживљени типови

12.03.2021 11:31

Пусти те их људи. Ради се о неиживљним типовима. Локалци, провинцијалци. Шта'ш им? Ни шта лијепо видило, ни шта добро чуло. Хранили се јесу добро. Остали жељни свега, па и Шерифа. Давно је и Шерифово вријеме прошло. Можда је Југовић могао слушати Шерифа у вријеме кад је био популаран, јер је пјевао у Алпини и осталим тада популарним сарајевским и околосарајевским локалима, али није, тада је он био студент по најтежег факултета. Није успјешан студент електротехнике могао себи дозволити тај луксуз да се проводи по кафанама. Тако је Југовић остао жељан те врсте забаве, па га разумијем. Остали (мислим на Паљане и Лукавичане) са забаве нису могли даље од релација Мап - Енигма, Пинк - Родео. Остали брате жељни свега. Пустите их кад могу нека се веселе, немојте им то ускратити, ако бога знате. По цијену да се распадају од Короне. Они знају да су мјере представа за јавност и масе. Био би ЗЛОЧИН ускратити им могућност забаве!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Референдумом га, Миле

12.03.2021 11:33

Хихи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

12.03.2021 11:38

А ста је то било на скупстину,о цему се прицало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФЕДЕРАЛАЦ

12.03.2021 12:20

Та скупстина је као сеоска пијаца,покусавате да продате некоме истину а знате да је то лаз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видимо

12.03.2021 13:11

Се на изборима 22.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баки

12.03.2021 14:36

Ма ништа више са њима расправљати, моткама олош истјерати из фотеља! Доста је више шупље приче, а и ви ако не будете бољи исто вас чека!!! Гласамо за промјене тј. за вас како народна изрека каже "Танте за кукурику"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

12.03.2021 20:34

Каква народна скупстина то је Wц Ронхила Иконе гдје се он истовара ко год је нормалан и постен ту неулази док криминалци Ронхил Икона и братија небуду похапсени Или улази дасе намирисе Мариса кад се Ронхил Икона и братија истоваре јер му прија Њихов Мирис то мјесто није народна скупстина од постанка нити це бити до њихов до њиховог краја

ОДГОВОРИТЕ