Zašto degradirate Narodnu skupštinu i zamajavate narod

- Pozivam predsjednicu Željku Cvijanović i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika da realizuju zaključke koje su usvojeni na sjednici Narodne skupštine jer u protivnom sva njihova predstava će se pokazati kao još jedan u nizu igrokaza i zamajavanja sopstevnog naroda – istakao je Miladin Stanić, šef Кluba poslanika SDS. 

Republika Srpska 12.03.2021 | 11:24
Zašto degradirate Narodnu skupštinu i zamajavate narod

„Ja vam sad odgovorno tvrdim da će Milorad Dodik i Željka Cvijanović pokazati kukavičluk i neće realizovati zaključke kojima se junački busaju u prsa pred javnosti Republike Srpske. Da bi ubrali koji politički poen, napraviće još veći pritisak na Republiku Srpsku“, pojasnio je Stanić.

Stanić pojašnjava da Dodik godinama krčmi sudbinu sopstvenog naroda vežući sudbinu Republike Srpske za svoju sopstvenu političku sudbinu. 

„Godinama Dodik saziva posebne sjednice i donosi zaključke koji se ne provode nigdje i zaborave se treći dan nakon sjednice. Dodik je čak i priznao da zna da Incko neće doći u Narodnu skupštinu da podnese izvještaj ali je i dalje nastavio svoju predstavu za javnost. Godinama se već ne provode zaključci Narodne skupštine a samo se srozava njen dignitet“ – kazao je Stanić. 

Stanić je rekao da postoje zaključci Narodne skupštine Republike Srpske da se povuku srpski predstavnici iz institucija BiH ali da njegovi ministri na čelu sa Tegeltijom još sjede u Savjetu ministara.

„Sve što Milorad Dodik i Željka Cvijanović rade, rade u dnevno-političke svrhe. Bez ideje, vizije a i političke odgovornosti. Narodna skupština je toliko ponižena Dodikovom samovoljom a sudbina Republike Srpske se pokušava vezati sa političku sudbinu Milorada Dodika. SDS neće davati legitimitet politici jednog čovjeka“, zaključio je Stanić.

(BN)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Re

12.03.2021 10:34

Nemojte tako gospodine, naš Milorad uporno radi na samostalnosti ali onoj pravoj samostalnosti - ne RS-a neko BiH.

ODGOVORITE
Name

Zoki

12.03.2021 10:36

Znamo mi sve to...I sa nas zamajavaju i prave budalama i pljačkaju.Samo sto oni iz Snsd nisu još shvatili sa mi znamo... Ali shvatiće.

ODGOVORITE
Name

Hahaha

12.03.2021 12:13

Jos je bolje kada znas da vas je..e u zdrav mozak.....na kraju milioni u njegovim dzepovima a u tvojim nista

Name

ŽIKA Ž

12.03.2021 10:43

ZA MILU I BISERKU "ZABAVI ME ZABAVI DA MI SRCE NE OLABAVI"

ODGOVORITE
Name

BL

12.03.2021 10:52

E VALA STANICU SVAKA TI KE NA MJESTU VRIJEDJAJU NARODU INTELIGENCIJU UMJESTO DA SE BAVE KAKO PREZIVJETI POMOCI MALE PRIVREDNIKE SVI SMO U GUNGULISVI PUCAM9 VAKCINA NEMA ONI NISTA NERADE OVA VLAFA AMA BAS NISTA NISU DORASLI SITUACIJI ZASTO NESTAVE LJUDE DA ZNAJU SVOJ POSAO NEGO SU SAMO DOBRI U ZADUZIVANJU SVAKI DAN NOVI KREDIT ZA NJIHOVE PLAZE KO PETKOVICA IH A NISTA NERADE

ODGOVORITE
Name

Mix

12.03.2021 10:54

Sve rade protiv naroda. Baja i njegova raja.

ODGOVORITE
Name

Gojko

12.03.2021 10:55

Bijeda od čoveka

ODGOVORITE
Name

Ma

12.03.2021 11:21

Svi vi nas zamajavate.

ODGOVORITE
Name

Neiživljeni tipovi

12.03.2021 11:31

Pusti te ih ljudi. Radi se o neiživljnim tipovima. Lokalci, provincijalci. Šta'š im? Ni šta lijepo vidilo, ni šta dobro čulo. Hranili se jesu dobro. Ostali željni svega, pa i Šerifa. Davno je i Šerifovo vrijeme prošlo. Možda je Jugović mogao slušati Šerifa u vrijeme kad je bio popularan, jer je pjevao u Alpini i ostalim tada popularnim sarajevskim i okolosarajevskim lokalima, ali nije, tada je on bio student po najtežeg fakulteta. Nije uspješan student elektrotehnike mogao sebi dozvoliti taj luksuz da se provodi po kafanama. Tako je Jugović ostao željan te vrste zabave, pa ga razumijem. Ostali (mislim na Paljane i Lukavičane) sa zabave nisu mogli dalje od relacija Map - Enigma, Pink - Rodeo. Ostali brate željni svega. Pustite ih kad mogu neka se vesele, nemojte im to uskratiti, ako boga znate. Po cijenu da se raspadaju od Korone. Oni znaju da su mjere predstava za javnost i mase. Bio bi ZLOČIN uskratiti im mogućnost zabave!

ODGOVORITE
Name

Referendumom ga, Mile

12.03.2021 11:33

Hihi

ODGOVORITE
Name

Narod

12.03.2021 11:38

A sta je to bilo na skupstinu,o cemu se pricalo.

ODGOVORITE
Name

FEDERALAC

12.03.2021 12:20

Ta skupstina je kao seoska pijaca,pokusavate da prodate nekome istinu a znate da je to laz.

ODGOVORITE
Name

Vidimo

12.03.2021 13:11

Se na izborima 22.

ODGOVORITE
Name

Baki

12.03.2021 14:36

Ma ništa više sa njima raspravljati, motkama ološ istjerati iz fotelja! Dosta je više šuplje priče, a i vi ako ne budete bolji isto vas čeka!!! Glasamo za promjene tj. za vas kako narodna izreka kaže "Tante za kukuriku"

ODGOVORITE
Name

Galeb

12.03.2021 20:34

Kakva narodna skupstina to je Wc Ronhila Ikone gdje se on istovara ko god je normalan i posten tu neulazi dok kriminalci Ronhil Ikona i bratija nebudu pohapseni Ili ulazi dase namirise Marisa kad se Ronhil Ikona i bratija istovare jer mu prija Njihov Miris to mjesto nije narodna skupstina od postanka niti ce biti do njihov do njihovog kraja

ODGOVORITE