ДНС: Бахата власт банчи и пролази без казни

"Понашање градоначленика Источног Сарајева, као и начелника Пала и Источног Новог Сарајева недостојно је функција које обављају и за сваку је осуду", саопштено је из ОО ДНС-а Источно Ново Сарајево. 

Република Српска 12.03.2021 | 09:16
ДНС: Бахата власт банчи и пролази без казни

Реагујући на најновију откривену корона журку, одржаној у Палама, на којој су били званичници градских и општинских власти у Источном Сарајеву, ОО ДНС истиче да је кршење одлука које сами доносе постао манир функционера из редова СНСД-а и ДЕМОС-а.

" И док се грађани и угоститељи драстично кажњавају због кршења мјера Кризног штаба , они који би први, за примјер осталима требало да их поштују , понашају се бахато и пролазе некажњено. Будући да не постоји минимум осјећаја одговорности, ни код Ћосића, ни код Југовића, као ни код Катића, не треба очекивати да ће они поднијети оставке", каже се у саопштењу.

- Зато, захтијевамо њихову хитну смјену. Уколико до ње не дође, СНСД ће послати јасну поруку да је Република Српска друштво у коме привилеговани могу све, а грађани ништа - наводи се у саопштењу ОО ДНС-а Источно Ново Сарајево.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мрква

12.03.2021 08:58

МОРЕ СТА НАС БРИГА КАКВЕ ПОРУКЕ САЉЕ СНСД СЕКТА??? ПРОТЕСТИБПА НАГЛАВАЧКЕ ИЗБАЦИТИ БААГРУ ИЗ ФОТЕЉА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гробар

12.03.2021 09:04

Паметни имају пара и Србују уз песме Серифа Коњевица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ееерр

12.03.2021 09:11

Багра. Њима је корона. Рођена. Сестра. А нама јад и бједа коњи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

12.03.2021 09:40

Слуцај треба препустити надлезним да га подобро претресу и истразе. Мозда формирати комисију.на нивоу опстине Пале а на цело комисије именовати Срдјана, комаданта комуналаца.који се до сада доказао као ригорозни проводилац закона, барем кад је у питању одлагање ванконтејнерског отпада. Уосталом у његовој кафани се примјењују све мјере и он не дозвољава пијанцење и коцку као неки.????

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

12.03.2021 10:01

Овај Шериф гдје је год корона партy пјева ,у сваком проблему учествује прави естрадни умјетник високих моралних начела.олош.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Захтјевати

12.03.2021 10:30

Оставке.

ОДГОВОРИТЕ