DNS: Bahata vlast banči i prolazi bez kazni

"Ponašanje gradonačlenika Istočnog Sarajeva, kao i načelnika Pala i Istočnog Novog Sarajeva nedostojno je funkcija koje obavljaju i za svaku je osudu", saopšteno je iz OO DNS-a Istočno Novo Sarajevo. 

Republika Srpska 12.03.2021 | 09:16
DNS: Bahata vlast banči i prolazi bez kazni

Reagujući na najnoviju otkrivenu korona žurku, održanoj u Palama, na kojoj su bili zvaničnici gradskih i opštinskih vlasti u Istočnom Sarajevu, OO DNS ističe da je kršenje odluka koje sami donose postao manir funkcionera iz redova SNSD-a i DEMOS-a.

" I dok se građani i ugostitelji drastično kažnjavaju zbog kršenja mjera Kriznog štaba , oni koji bi prvi, za primjer ostalima trebalo da ih poštuju , ponašaju se bahato i prolaze nekažnjeno. Budući da ne postoji minimum osjećaja odgovornosti, ni kod Ćosića, ni kod Jugovića, kao ni kod Katića, ne treba očekivati da će oni podnijeti ostavke", kaže se u saopštenju.

- Zato, zahtijevamo njihovu hitnu smjenu. Ukoliko do nje ne dođe, SNSD će poslati jasnu poruku da je Republika Srpska društvo u kome privilegovani mogu sve, a građani ništa - navodi se u saopštenju OO DNS-a Istočno Novo Sarajevo.

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Mrkva

12.03.2021 08:58

MORE STA NAS BRIGA KAKVE PORUKE SALJE SNSD SEKTA??? PROTESTIBPA NAGLAVAČKE IZBACITI BAAGRU IZ FOTELJA

ODGOVORITE
Name

Grobar

12.03.2021 09:04

Pametni imaju para i Srbuju uz pesme Serifa Konjevica.

ODGOVORITE
Name

Eeerr

12.03.2021 09:11

Bagra. Njima je korona. Rođena. Sestra. A nama jad i bjeda konji

ODGOVORITE
Name

Lija

12.03.2021 09:40

Slucaj treba prepustiti nadleznim da ga podobro pretresu i istraze. Mozda formirati komisiju.na nivou opstine Pale a na celo komisije imenovati Srdjana, komadanta komunalaca.koji se do sada dokazao kao rigorozni provodilac zakona, barem kad je u pitanju odlaganje vankontejnerskog otpada. Uostalom u njegovoj kafani se primjenjuju sve mjere i on ne dozvoljava pijancenje i kocku kao neki.????

ODGOVORITE
Name

xxx

12.03.2021 10:01

Ovaj Šerif gdje je god korona party pjeva ,u svakom problemu učestvuje pravi estradni umjetnik visokih moralnih načela.ološ.

ODGOVORITE
Name

Zahtjevati

12.03.2021 10:30

Ostavke.

ODGOVORITE