Газда Паја испрозивао Џенана због концерта!

Репер Павле Бошковић, познатији као Газда Паја, јавно је исмејао певача Џенана Лончаревића, који је заказао два концерта у Комбанк дворани, и то у јеку пандемије коронавируса, када је сваки дан у престоници све већи број заражених особа.

Забава 11.03.2021 | 20:29
Газда Паја испрозивао Џенана због концерта!

Да ли се Паји не свиђа Џенанов опус или му је засметало што организује концерте у току короне, тек Бошковић је најпре поделио са својим пратиоцима приватну поруку из свог дм-а, на коме му једна девојка шаљу фотографију са картама за Лончаревићев концерт. Како она очигледно нема пратиоца за концерт, позвала је репера да јој се придружи, међутим, њему се ова идеја уопште није свидела.

- Људи ми шаљу јаја, ај са нама - написао је Паја, уз емотикон човека који се удара шаком о главу због срамоте. Ово Паји није било довољно, па је ускоро поставио и своју слику, на којој унезверено и са сажаљењем гледа ка некоме. - Кад ме позову на Џенанов концерт - гласио је опис.

На крају је поставио и скриншот најаве за акустик концерт свог колеге, али и одговор на Џенанову изјаву којом позива своје фанове на наступ. - Надам се да ћемо гитарским жицама и тоновима, распалити добру атмосферу као некада- гласи Лончаревићев позив. - Хоће неко на Џенана, чујем да ће распалити добру атмосферу! - завршио је Паја. Ова прозивка одушевила је реперове фанове на Твитеру, где су се коментари само низали један за другим.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

 

Коментари / 0

Оставите коментар