Српски народ доведен пред велико искушење

Нешић је рекао да је велико искушење пред српским народом и да се Народна скупштина и јуче покушала искористити за јефтине политичке поене, да се скрене пажња са већих проблема, показујући да је неко други издајник а сви знају шта је рађено у претходном периоду.

Република Српска 11.03.2021 | 13:09
Српски народ доведен пред велико искушење

Градски одбор Демократског народног савеза Приједор јуче је чином освештења отворио нове просторије странке у улици Краља Александра број 38 у Приједору.

Свечаном отварању нових просторија присуствовао је и предсједник ДНС-а Ненад Нешић који је изразио надање да ће Градски одбор ДНС-а Приједор из нових просторија остварити боље резултате 2022.године него што што су то урадили 2020.године. 

Нешић је рекао да је велико искушење пред српским народом и да се Народна скупштина и јуче покушала искористити за јефтине политичке поене, да се скрене пажња са већих проблема, показујући да је неко други издајник а сви знају шта је рађено у претходном периоду.

„Потрудио сам се да држим достојанство Демократског народног савеза и свих ових  претходних година ДНС се држао достојанствено и није дозволио да никад упадне у политичку замку која се зове пренос надлежности са нивоа Републике Српске на нивоу БиХ, а то су други урадили“, рекао је Нешић и захвалио се свима на томе, који су били достојанствени више од 20 година.

Он је рекао да се боји да уколико не дође до промјена у Републици Српској могло да се деси да останемо без Републике Српске и без народа. 

„Нас је сваким даном све мање, и питање је колико би данас било људи и у Приједору и у Републици Српској да корона није затворила границе, да западне државе није у неком „лоцкдоwна“, па им не треба ни угоститеља, ни грађевинаца“, каже Нешић.

Он је поручио присутним члановима да је Демократски народни савез странка која има стабилне људе, људе који размишљају, људи који хоће да раде за свој народ. 

„Хвала за овакве просторије и надам се да ће служити Демократском народном савезу, српском народу да будемо бољи него што јесмо“, поручио је Нешић.

Драгутин Родић, предсједник Градског одбора ДНС-а Приједор захвалио се руководству странке на присуству и свим члановима на неизмјерној подршци коју су пружили протеклих мјесеци.

„Надам се да је ово нови пут Демократског народног савеза. Ових дана проводимо унутарстраначке изборе у Приједору и обилазећи одборе може се видјети да без обзира што је било покушаја одлазака, дестабилизације странке, основа ДНС-а функционише у пуном капацитету и ми ћемо у Приједору у наредном периоду то и доказати“, рекао је Родић.

Он каже да Приједор као град и послије ових избора и удара које су доживјели ипак град са солидним изборним резултатом и ако гледамо остале градове у Српској онда је Приједор изнад тога.

„Моја је жеља да тако наставимо и да свој изборни резултат уградимо у политику ДНС-а и да ово што сад радимо добије свој епилог 2022.године. Мислим да ово није лак период за ДНС, није уопште лак период за живот грађана Републике Српске и није лак за све политике на овим просторима“, рекао је Родић и замолио присутне да остану обједињени, саборни и заједно ураде много за грађане.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

ДНС

11.03.2021 12:36

Богами та ствар да никад нисте гласали у институцијама БиХ на пренос надлезности, издиже вас изнад осталих партија у РС. И говор Нешића јуче на Скупстини био је одличан тако да ја сад размисљем дати вам глас на следећим изборима у РС. Нешић богами изненадјује све више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.03.2021 13:20

Гдје је до јуце био?

Name

А

11.03.2021 13:35

20 год на власти а нису преносили надлежност. Ма немој. Ја сам. Шта сте онда "смрђели" толике године на власти ако се ништа нисте питали?

Name

ре

11.03.2021 14:03

Све најбитније и највазније надлезности су вец пренесене на БИХ. Тако да је ово само једна у низу празних прица које немају никаквог ефекта и смисла. Пропаст наса.

Name

Ре

11.03.2021 14:10

Вук длаку мјења...овца остаје овца!!

Name

РЕ

11.03.2021 14:32

Јест гласао Баја и његов снсд па му је опет српски народ дао повјерење на изборима, то значи да српком народу не сметају преноси надлежности...је ли тако?

Name

хахаха

11.03.2021 15:08

Јуце је 49 посланика у скупстини климнуло главом на оно сто је додик предлозио и само узалуд узели добре дневнице и плате иако се унапред знало какав це изход бити лазима никад краја.

Name

Коле

12.03.2021 07:03

Нису гласали зато што нису имали своје представнике у власти.

Name

Странка

11.03.2021 13:56

Које просторије,гдје су привреда и привредне просторије,који сте ви папци ј....ле вас присторије странака,побрините се за народ и зивот у цијелој БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НР

11.03.2021 14:33

Ха, ха. Нису гласали. А били заједно толике године. Не може вашу подршку Додику ни Врбас опрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види

11.03.2021 14:33

...дистанце и маски - ниђе их! А осмијесима да ме причам. Све смркнуто и јадно. Ови попови први доприносе депресији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воxпопули

11.03.2021 16:29

Прича о стабилности а 2 одборника у Сокоцу прешла у Демос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

11.03.2021 17:10

Нешић је мотор који покреће промјене. То је једна честита људина из Српског Сарајева. Никад једну марку није украо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види ових

11.03.2021 21:23

Ста глумите ви без маски а и ви са маском?!

ОДГОВОРИТЕ