Почело суђење старијем мушкарцу који је уходио Нину Бадрић!

Данас је у Општинском суду у Загребу почело суђење пензионисаном возачу Илији М. (57), који се терети да је уходио Нину Бадрић. Тужилаштво за фана популарне хрватске поп звезде тражи осам месеци затвора, условно на три године.

Забава 10.03.2021 | 21:15
Почело суђење старијем мушкарцу који је уходио Нину Бадрић!

Наиме, на њеним концертима био је увек у првим редовима, а опседнутост њом појачала се у августу 2018. године, да би након две године кулминирала кривичном пријавом за наметљиво понашање.

С друге стране, Илија тврди да му се Нина Бадрић свиђа као музичарка, али и да је све "један велики неспоразум", мислећи притом на чињеницу да јој се појављивао под прозорима станова и хотела од Загреба, преко Брача, до Хвара, а пратио ју је и по продавницама.

- Послао сам допис у њен сандучић у ком сам тражио од ње да се одреди. Тражио сам одговоре, а нисам их добио. Нисам јој нарушавао интиму, а она је погодила о коме се ради. У Јелсу одлазим већ седам година, а Нину пуне три тамо нисам видео нити сам јој у Јелси прилазио, а камоли је до тамо пратио. Али тада се у мени родила идеја. Само сам хтео да јој дам руже - рекао је Илија.

- Напомињем да сам је пуно пута на друштвеним мрежама бранио у својим коментарима и свака моја реч је ишла њој у корист. Све што сам у животу написао, написао сам за Нину. Сећам се и да сам једном објавио на њеној страници песму коју је она похвалила па сам се мало на њу закачио јер у том смислу одговарамо - рекао је.

- Након тога њену страницу више нисам могао да видим - бранио се "песник" Илија М. ком је стигла и блокада с Нинине странице. Не би ли оправдао своје бесконачне шетње под Нининим прозором, правдао се да је то од раније била његова рута кретања и да ништа неприкладно није урадио.

- Једном ми је отворила врата. Чекао сам је и видео да је то она. Понудио сам јој неке своје радове, на шта ми је одговорила да она сама пише песме. Ја сам само хтео да она види мој рад јер ми је драга и као жена и као музичарка. С њом сам имао велике замисли, без обзира на то да ли би то било кроз мушко-женски однос или онај професионални - додао је.

- И у сандучић сам јој послао једну песму која говори о њој и да сам замислио нешто више. Слао сам јој свашта, али не знам да ли је све то прочитала. Било би ми је драго да коначно сазна шта мислим о њој и мислим да неко ко је заљубљен у њу можда стопира моје поруке - каже Илија.

И Нина Бадрић признала је кроз шта је све прошла - све је почело с љубавним порукама, али се Илија није ту зауставио.

- Недуго након тога сам на својим концертима уз бину уочила старијег мушкарца, изразито проседе косе, средњег стаса и који је својим изгледом одскакао од млађе публике - рекла је Нина.

- Пре две године ми је позвонио на врата стана у Загребу. Шокирало ме то. Донео ми је неке песме, али се не сећам да ли је ишта посебно говорио. Само је зурио у мене. То ме изразито уплашило, посебно јер сам га препознала с концерата. Рекла сам му да с њим не желим никакав контакт, да престане да ми доносити песме и да ми пише и да ми више не долази јер да ћу га пријавити полицији. Упркос томе, у јуну 2019. године снимала сам спот у Јелси, а пре тога сам у Болу имала концерт па сам га сусрела по изласку из хотела. Ужасно сам се препала. Нисам му се обраћала. Након тога сам провела неколико дана у својој кући у Јелси приметила сам га како седи на зидићу испред куће - открила је Нина Бадрић истражитељима и додала да се затим спустила на улицу и отишла до наметљивог обожаватеља, па га је замолила да престане да је прати. Он јој је, присећа се, тада одговорио да летује на Хвару и да има право да буде ту.

На снази су до даљњег мере опреза, тачније Илија М. не сме да јој се приближи на 200 метара, а на истој дистанци најмање мора бити и од њеног дома.

(Курир.рс/Јутарњи.хр Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар