Рат се наставља: Сашка тврди да је Ера узнемиравао, а он јој одговорио на оптужбе!

Певачица Сашка Каран недавно је оптужила свог колегу Еру Ојданића да ју је напаствовао у младости. Према њеним речима он ју је непримерено додиривао и умало силовао када је била млада, што је Ера демантовао.

Забава 10.03.2021 | 20:24
Рат се наставља: Сашка тврди да је Ера узнемиравао, а он јој одговорио на оптужбе!

Она је сада у емисији "Пулс Србије" на Курир телевизији отворено говорила о тужби коју је најавила против њега. 

Сашка тврди да су јој се након њеног признања, јавиле још неке девојке и жене које су оптужиле певача за сексуално узнемиравање. 

"То се подразумева зашто су решиле да туже Еру, као и ја. Јавиле су ми се њих шест, а после и још њих четири. Оне су описивале своја искустава. Ја не бих о томе с обзиром да ћемо бити на суду, имаћемо прилике да испричамо детаље. Ја сам одлучила да га тужим, имам два адвоката. Нећу сигурно прећи преко тога, с обзиром да он негира и говори како ме није сексуално узнемиравао. Имам доказе за све оно што говорим. Сашка каран никад не лаже", прича она и додаје: 

"Ера се забављао са малолетницом, на Фарми 4 је то рекао сам за себе. Причао је како воли младе девојке. То је само један детаљ о сексуалном узнемиравању"

Сашка је потом описала једну ситуацију коју је имала са Ером. 

"С обзиром да смо пуно радили заједно, имали тезге и певали, на једном весељу се примакао иза мене и почео да уздрише. Помсилила сам какав манијак. Фрапирала сам се тада, тресла сам се сва. Мислим да треба да се стане на пут свим насилницима". 

Ојадиће Еру

"Ако ми се прижи прилика ојадићу га. Ово је правна држава, наравно да хоћу. С обзиром да сам ја великодушна и имам душу, нисам неко ко је зао, ни мало нисам зла жена. Оставићу му кућу у Степојевцу, оставићу му краве, овце, пушницу, кокошке. Нећу му све узети, а што се тиче мотела, то одмах мењам. Назив му не ваља. Преправићу све, Зваће се: "Мотел код Сашке Каран". Дала бих радницима већу плату, он је шкртица. Зове колеге да једу и пију па им наплати после". 

Ера Ојданић се такође огласио у емисији где је одговорио на њене оптужбе.

"Прекрстио сам се. Све сам чуо. Искористио бих прилику да поздравим Курир и све гледаоце и да им пожелим угодно ово поподне. Баш је интересантно, али је и много глупо. Тој особи не желим ни име да поменем јер није достојна тога. Она већ дуго не постоји на сцени и на естради. Ово што је све изјавила, то је све чиста, чиста лаж. Једини разлог јесте да преко мог имена и презимена освежи своје име, да је медији зову. Ово је њена измишљотина. Једина велика бљувотина. Она треба да зна да ја имам децу, кћери као она, имам унуке, стварно нема смисла. Она има неки проблем. Ово је ми прети да ће ми узети мотел, имање, то је блам за мене и моју породицу. Поручио бих њеној породици да поразговарају са њом. Иста та жена је пре 4 године рекла да сам геј и да сам неком дечку у Земуну купио ауто и стан", рекао је певач. 

На питање да ли он најављује тужбу против ње, Ојданић је одговорио: 

"Нећу да је тужим, али ово је задњи интервју који сам дао по том питању".  

Сашка је потом одговорила на његово излагање. 

"Матори јарац не зна друго ништа да каже. Чула сам већ ту причу. Ја сам пре свега породична жена. Мој муж и ћерка су се шокирали. Мој муж је тог Еру обожавао, а сад пије таблете и смршао је. Али ја немам разлога да измишљам", каже Каран. 

Ојданић истиче да нема шансе да му Сашка узме било шта од имовине. 

"То може наследити само мој син и унук, она само нека сања и даље. Нека гледа своју фамилију, а то што прети и да ће да узме хотел, па ја њу не бих примио ни у свињац", закључио је. 

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар