Концерт који је разбеснео многе: Црвена Јабука се огласила након наступа у Београду!

Након одржаног јучерашњег концерта и реакције српске премијерке Ане Брнабић на догађај, сада се огласила и музичка група која је изазвала бурне реакције јавности, захваливши свима који су присуствовали и додавши да су све епидемиолошке мере биле поштоване.

Забава 10.03.2021 | 18:37
Концерт који је разбеснео многе: Црвена Јабука се огласила након наступа у Београду!

"Захваљујемо се свим посетиоцима који су уз поштовање свих епидемиолошких мера присуствовали нашим концертима у Комбанк дворани и на подршци колега", написали су уз фотографију с концерта.

"Ми ћемо разговарати са представницима Града Београда да видимо како се то десило и инсистираћемо да се сви концерти откажу. То је супротно свим правилима и мерама и тражићемо да се организатори казне. То није позоришна представа или неки културни догађај", навела је Ана Брнабић.

Подсетимо, бенд Црвена јабука одржао је синоћ други по реду концерт у Београду.

Комбанк дворана, у којој су одржана два концерта, прекршила је епидемиолошке мере и биће им изречена казна, сазнаје Б92.нет.

Из Комбанк дворане су се, како сазнајемо, позвали на оно што је дозвољено установама културе, односно на оно што се односи на позоришта, што није случај када је реч о концертима, јер за овакве догађаје неопходна је сагласност Кризног штаба, што нису имали.

(Б92 Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хехехр

10.03.2021 18:00

Па.не могу вјероват..ови кафице затварају а арена концерт организује..хехехехех

ОДГОВОРИТЕ