Задовољан сам што „Комуналац" самоиницијативно обавља своје послове

Након што сам пажљиво прочитао саопштење Акционарског друштва „Комуналац", у којем се износе наводни проблеми у нашим односима, морам истаћи да сам веома задовољан чињеницом да ова компанија, како је наведено и у поменутом саопштењу, успјешно и самоиницијативно обавља послове због којих је основана и за које је одговорна, као што је одржавање чистоће града Бијељина.

Република Српска 10.03.2021 | 15:13
Задовољан сам што „Комуналац" самоиницијативно обавља своје послове

Ово је изјавио градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, додајући да се нада да његова посјета овом предузећу, јасно показала да ће Градска управа детаљно контролисати ефикасност и законитост свих радњи које се предузимају у АД „Комуналцу", али и свим другим јавним предузећима, те да је тако помогла да тренутно руководство почне да ради много боље него у ранијем периоду, без потребе за било чијим туторством и наређењима.

"На крају, морам још једном да нагласим да неизмјерно поштујем запослене у Акционарском друштву „Комуналац", као и да сам им веома захвалан на њиховом добром раду и квалитетном пружању услуга свим корисницима", истакао је Петровић.

"Руководство ове компаније молим за разумијевање јер Градска управа од почетка ове године функционише на један нови и одговорнији начин, који изискује већу пажњу приликом располагања народним новцем и утврђивања законитости одлука које доносимо, што ће можда изазвати нестрпљење код оних који на то нису раније навикли", нагласио је градоначелник.

"Такође, желим да вас обавијестим да ће се Скупштина акционара и Надзорни одбор АД „Комуналац" ускоро састати и рјешавати све евентуалне проблеме, у саставу који ће боље осликавати нови начин рада Градске управе и предузећа у њеној надлежности", каже се у саопштењу градоначеника Бијељине.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Дејан

10.03.2021 15:18

Хахахахахаха! Па Петровицу свака цаст! Ти се јос и спрдас са овим пропалим јадницима из тзв.коалиције. Само издрзи довољно дуго и све маске има да падну. Народ је уз тебе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Охохохо.

10.03.2021 15:38

Данас, моја Посавина, боља од Семберије. Петровиц остаје други цовек Српске. Приједлог да Петровиц преузме СДС, и да се бави разумним пословањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За градонацелника

10.03.2021 15:39

За респект радни људи које видјамо на улици.Респект само њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

10.03.2021 16:18

Додји градонацелнице у фирму Ад Град и да видис ста ради руководство ове фирме.Унистили су и покрали све ,радници испастају и немају плату а они имају по 2500 КМ мјесецно.

Name

Само ред

10.03.2021 15:45

Увести и све функционисе како и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

10.03.2021 16:03

Хвала момче.Само питање ја живим у сведској већ 40 година понекад додјем куци пар седмица зашто морам плаћати одвоз смећа а не живим ту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

10.03.2021 18:56

Браво градонацелнице,недај багри висе да краду.Пид хитно смијени директоре Водовода и Комуналца.Ту је легло криминала.

Name

Маре Контра Обавештајац

10.03.2021 20:01

Жика не мораш плаћати и не могу ти ништа, Уставни Суд Републике Српске је прогласио неуставно одлуку Града Бијељина да физичка лица морају плаћати смеће и ако немају уговор..

Name

Странац

11.03.2021 04:22

Одјави струју и ниси дужан плаћати одвоз смећа,мени су тако рекли у Комуналцу. То је сасвим ОК, ако плаћате струју,воду зашто не и смеће. Смеће је још и најјефтиније у Бијељини и тај Комуналац поштено ради свој посао. У Брчко дистрикту БиХ постоји опција да људи из иностранства плаћају смеће за 1/4 године тј. три мјесеца и сматра се да су измирили читаву годину.