Zadovoljan sam što „Komunalac" samoinicijativno obavlja svoje poslove

Nakon što sam pažljivo pročitao saopštenje Akcionarskog društva „Komunalac", u kojem se iznose navodni problemi u našim odnosima, moram istaći da sam veoma zadovoljan činjenicom da ova kompanija, kako je navedeno i u pomenutom saopštenju, uspješno i samoinicijativno obavlja poslove zbog kojih je osnovana i za koje je odgovorna, kao što je održavanje čistoće grada Bijeljina.

Republika Srpska 10.03.2021 | 15:13
Zadovoljan sam što „Komunalac" samoinicijativno obavlja svoje poslove

Ovo je izjavio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, dodajući da se nada da njegova posjeta ovom preduzeću, jasno pokazala da će Gradska uprava detaljno kontrolisati efikasnost i zakonitost svih radnji koje se preduzimaju u AD „Komunalcu", ali i svim drugim javnim preduzećima, te da je tako pomogla da trenutno rukovodstvo počne da radi mnogo bolje nego u ranijem periodu, bez potrebe za bilo čijim tutorstvom i naređenjima.

"Na kraju, moram još jednom da naglasim da neizmjerno poštujem zaposlene u Akcionarskom društvu „Komunalac", kao i da sam im veoma zahvalan na njihovom dobrom radu i kvalitetnom pružanju usluga svim korisnicima", istakao je Petrović.

"Rukovodstvo ove kompanije molim za razumijevanje jer Gradska uprava od početka ove godine funkcioniše na jedan novi i odgovorniji način, koji iziskuje veću pažnju prilikom raspolaganja narodnim novcem i utvrđivanja zakonitosti odluka koje donosimo, što će možda izazvati nestrpljenje kod onih koji na to nisu ranije navikli", naglasio je gradonačelnik.

"Takođe, želim da vas obavijestim da će se Skupština akcionara i Nadzorni odbor AD „Komunalac" uskoro sastati i rješavati sve eventualne probleme, u sastavu koji će bolje oslikavati novi način rada Gradske uprave i preduzeća u njenoj nadležnosti", kaže se u saopštenju gradonačenika Bijeljine.

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Dejan

10.03.2021 15:18

Hahahahahaha! Pa Petrovicu svaka cast! Ti se jos i sprdas sa ovim propalim jadnicima iz tzv.koalicije. Samo izdrzi dovoljno dugo i sve maske ima da padnu. Narod je uz tebe!

ODGOVORITE
Name

Ohohoho.

10.03.2021 15:38

Danas, moja Posavina, bolja od Semberije. Petrovic ostaje drugi covek Srpske. Prijedlog da Petrovic preuzme SDS, i da se bavi razumnim poslovanjem.

ODGOVORITE
Name

Za gradonacelnika

10.03.2021 15:39

Za respekt radni ljudi koje vidjamo na ulici.Respekt samo njima.

ODGOVORITE
Name

Milos

10.03.2021 16:18

Dodji gradonacelnice u firmu Ad Grad i da vidis sta radi rukovodstvo ove firme.Unistili su i pokrali sve ,radnici ispastaju i nemaju platu a oni imaju po 2500 KM mjesecno.

Name

Samo red

10.03.2021 15:45

Uvesti i sve funkcionise kako i treba.

ODGOVORITE
Name

Zika

10.03.2021 16:03

Hvala momče.Samo pitanje ja živim u svedskoj već 40 godina ponekad dodjem kuci par sedmica zašto moram plaćati odvoz smeća a ne živim tu.

ODGOVORITE
Name

Davor

10.03.2021 18:56

Bravo gradonacelnice,nedaj bagri vise da kradu.Pid hitno smijeni direktore Vodovoda i Komunalca.Tu je leglo kriminala.

Name

Mare Kontra Obaveštajac

10.03.2021 20:01

Žika ne moraš plaćati i ne mogu ti ništa, Ustavni Sud Republike Srpske je proglasio neustavno odluku Grada Bijeljina da fizička lica moraju plaćati smeće i ako nemaju ugovor..

Name

Странац

11.03.2021 04:22

Одјави струју и ниси дужан плаћати одвоз смећа,мени су тако рекли у Комуналцу. То је сасвим ОК, ако плаћате струју,воду зашто не и смеће. Смеће је још и најјефтиније у Бијељини и тај Комуналац поштено ради свој посао. У Брчко дистрикту БиХ постоји опција да људи из иностранства плаћају смеће за 1/4 године тј. три мјесеца и сматра се да су измирили читаву годину.