Договор кућу гради: Састанак начелника и четири посланика

У Модричи је одржан састанак руководства општине са четири народна посланика у НС РС из Модриче.

Република Српска 09.03.2021 | 10:19
Договор кућу гради: Састанак начелника и четири посланика

На састанку је било ријечи о унапређење односа између локалне заједнице и републичких институција. Народни посланици Гордана Видовић(СС - ПДП), Мара Милошевић(СНСД), Ристо Марић(СПРС) и Стево Јоксимовић(СДС) договорили су са начелником општине Модрича Јовицом Радуловићем (СДС) да ће тражити подршку за реализацију капиталних пројеката који су већ започети.

- Ради се о изградњи великог насипа и заштити од поплава насеља Добор и изградњи затвореног базена у Модричи. Такође је договорено да народни посланици у Народној скупштини покрену низ активности које би довеле до бољег живота грађана на овим просторима. Поред ових најкрупнијих, разговарали смо и о још низ мањих пројеката. Сви ти пројекти су започети прије мога преузимања дужности начелника општине послије локалних избора - истакао је Јовица Радуловић.

Сви народни посланици су поздравили нови вид кумуникације између начелника општине и њих изабраних у највиши законодавни орган власти Републике Српске и оцијенили да је овај вид сарадње користан.

Састанак је протекао у изузетно пријатној и демократској атмосфери, а занимљиво је да су ту била сва четири кандитата за начелника Модриче на новембарским изборима, Мара Милошевић, Ристо Марић, Гордана Видовић и побједник избора Јовица Радуловћ. Сви су похвалили иницијативу Радуловића за одржавање оваквих договора и најавио да ће се састанци овог типа одржавати једном мјесечно.

(БН/Новости)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Модрицанин

09.03.2021 09:52

Домацин цовјек...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педка

09.03.2021 10:32

Напокон нешто нормално. Свака част

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

09.03.2021 12:07

Види Ристе званог "губар" сто унисти Српске суме, Гордане лазне опозиционарке и сефице им Маре Уросеве. Теско оном коме су они несто помогли, наравно осим себи и својој породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

09.03.2021 16:32

Некако имам осјецај да је отварање најновије банке у РС повезано бас са овим сто трази ммф.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

09.03.2021 21:45

Све институције су у корупцији и криминалу од мјесног уреда до чланова пријеседништва ПРОПАЛЕ ДРЖАВЕ БиХ

ОДГОВОРИТЕ